Keystone logo
© Kyoto University Of Advanced Science
Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Kyoto University Of Advanced Science

Introduktion

Kyoto University Of Advanced Science (KUAS) kan se tilbage på en 50-årig historie som en akkrediteret privat uddannelsesinstitution i det akademiske hjerteland i Japan. For at tage det næste skridt og udfordre på globalt plan inviterede KUAS en topchef for et Kyoto-baseret globalt succesfuldt firma som formand, med det formål at tilbyde sine akademiske ressourcer på den internationale arena. Etableringen af et innovativt engelsk-undervist ingeniørprogram er et stort eksempel på disse bestræbelser, da KUAS fortsætter med at styrke sit engagement i at være på toppen af moderne uddannelse.

Grundlæggende principper

 • KUAS vil søge at producere fremragende kandidater, der kan identificere og løse fremtidens problemer.
 • KUAS vil søge at forestille sig en lysere fremtid for samfundet og udføre avanceret akademisk forskning, der vil føre til realiseringen af denne vision.
 • Ved at producere fremragende kandidater og forskning vil KUAS tage en ledende rolle i at bidrage til samfundet, både i dag og i de kommende århundreder.

Udførelse af vores grundlæggende principper i praksis

 • De eksperter og ledere, der vil bidrage til fremtidens samfund, vil arbejde i en verden med forskellige værdier.
 • Kyoto University Of Advanced Science er forpligtet til uddannelse og forskning, der tager initiativ til at løse globale problemer ved at se fremad mod fremtiden, identificere nye problemer, der kan opstå, og integrere disse med nutidige uddannelsestemaer.
 • På KUAS vil vi søge at producere dynamiske, dygtige mennesker, der kan tage udfordringen op med komplekse og mangefacetterede problemer ved at kombinere progressivt sind, tilpasningsevne og moral i verdensklasse med specialiseret viden, kreativ tænkning og fremsyn sammen med en bred, holistisk videns grundlag.

"Skaber nye paradigmer i vores globale samfund" - Masafumi Maeda, formand for KUAS

Velkommen til Kyoto University Of Advanced Science . Under vores nye navn er vores universitet ved at udvikle sig til et omfattende universitet, men et universitet, der er centreret om vores helt unikke fakultet for ingeniørvidenskab. Vi har etableret denne afdeling som svar på globale behov: Udviklingen af robotter og automatiserede maskiner samt droner og elektriske køretøjer vil medføre samfundsreformer i et hurtigt tempo. Derfor er vi dedikerede til at være et universitet, der skaber de videnskompetencer, som efterspørges af vores moderne verden. Hvis du er interesseret i at skabe en ny form for universitet sammen, venter vi på dig.

Statistik

KUAS i tal

 • 50 - KUAS fejrede sit 50-års jubilæum i 2019 med et helt nyt skolenavn.
 • 2 - Vi har to boliger. Uzumasa campus i det vestlige Kyoto og Kameoka campus i Kameoka by.
 • 1 - KUAS er vært for det første tværfaglige, engelsksprogede ingeniørfakultet i Japan.
 • 50-50 - En af vores visioner for det tekniske fakultet: 50 % internationale studerende og 50 % kvindelige studerende.
 • 10.000+ - Antallet af internationale studerende i Kyoto. En virkelig global by!
 • 35 % - 35 % af professorerne på KUAS' ingeniørfakultet er fra udlandet.
 • 264.365m² - Det samlede areal af vores to campusser.
 • 2020 - KUAS lancerede sit nye ingeniørfakultet med sin egen helt nye fakultetsbygning.
 • 10 % - Ca. 1 ud af 10 personer i Kyoto er universitetsstuderende. Denne sats er den højeste i Japan!

  Alumni Statistik

  Campus funktioner

  Uzumasa Campus & Den sydlige ingeniørbygning

  Uzumasa campus ligger i et relativt afslappet område i det vestlige Kyoto. Det er den perfekte afstand fra byens centrum til en dejlig, kort cykeltur på alle årstider, og der er altid metro eller bus i tilfælde af regnvejr.

  Uzumasa campus består af fire store bygninger. Den sydlige ingeniørbygning er den nyeste af de fire og blev færdiggjort i 2019 specielt til vores nye ingeniørfakultet. For at realisere vores vision om et virkelig moderne ingeniørfakultet havde vi brug for et perfekt hjem. Vores ansete fakultet fik lov til at tage praktisk fat på planlægningen og koordineringen for at sikre, at bygningen indeholder alle de nødvendige maskiner og det nødvendige udstyr til deres topmoderne forskning. Desuden er den sydlige bygning designet med åbenhed for øje. Planløsningen omfatter et museum, der viser vores studerendes projekter og professorers forskning, og et stort, åbent læringsrum. Hver professor vil have sine egne laboratorier og kontorer i bygningen. Men disse åbne rum vil give mulighed for mere interaktion mellem professorer, studerende, laboratorier og forskningsområder. Universitetet håber desuden at kunne berige disse faciliteter med en kultur, der er unik for Kyotos teknologiske sektor. Traditionelt har virksomheder i Kyoto bygget sovesale til deres ansatte i nærheden af deres virksomheder, og i vores sydlige bygning er der også en sovesal for internationale ingeniørstuderende med 80 værelser.

  Uzumasa campus har mange andre faciliteter, hvoraf højdepunktet er vores nye vestlige bygning. West Building blev færdig i 2019 lige før South Building og indeholder helt nye klasseværelser, kontorer til støtte for karriere- og praktikophold og masser af områder, hvor de studerende kan slappe af. Fællesområderne omfatter atrium, gårdhaver med fuld udsigt over campus og en stor forsamlingshal.

  Kameoka Campus

  Kameoka Campus ligger ca. 30 minutter fra Uzumasa Campus, og KUAS tilbyder en bustjeneste til at transportere alle studerende mellem campusene. Kameoka Campus ligger i en stor dal flankeret af bjerge, hvilket gør det til det perfekte miljø til at komme væk fra byens travlhed. Det 232.000 kvadratmeter store campus har 16 bygninger samt adskillige sportspladser (baseball, fodbold, golf), et fitnesscenter og udendørs faciliteter dedikeret til vores fakultet for bio-miljøvidenskab. Ingeniørstuderende vil kunne drage fordel af Kameokas sportsfaciliteter som en del af deres fysiske uddannelse!

  Faciliteter

  Kyoto University Of Advanced Science har tre biblioteker, der ikke kun rummer vores imponerende bogsamling, men også giver de studerende en række forskellige produktive studiemiljøer.

  For at hjælpe de studerende med at holde sig sunde i både krop og sind har vores Uzumasa Campus ud over sportsfaciliteterne på Kameoka Campus også et træningsrum og et yogastudie.

  Et af de faste elementer på ethvert japansk universitet er skolens cafeteria, hvor du kan finde et bredt udvalg af retter til meget rimelige priser. KUAS er ingen undtagelse, og vores cafeteriamenu, der opdateres regelmæssigt, er meget populær blandt vores internationale studerende.

   Placeringer

   • Kyoto

    Uzumasa Campus 18 Gotanda-cho, Yamanouchi, Ukyo-ku, Kyoto, Japan, 615-8577, , Kyoto

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål