Keystone logo
Kyoto University Of Art And Design

Kyoto University Of Art And Design

Kyoto University Of Art And Design

Introduktion

Mission

At indgyde en stærk følelse af ånd i unge kunststuderende, der gør det muligt for dem at overvinde de udfordringer, som denne krisetider medfører

At fremme en holdning, der udnytter kunstens magt til andres lykke og giver dem magt til at føle med andres vanskeligheder

At erhverve den kreativitet, der vil reformere samfundet og løse denne tids vanskelige problemer

At sende unge mennesker med en kunstnerisk ånd ud i verden

Vi mener, at genoplivningen af kunsten er, om ikke andet, en bevægelse, der vil pleje en fremtidig generation til at starte en ny renæssance, som måske er den vigtigste mission for hele vores institution.

Grundlæggende filosofi

Gennem kunstnerisk skabelse og filosofisk undersøgelse stræber vi efter at danne nye humanistiske og globale udsigter.

Vi håber, at vores studerende udøver deres samvittighed, når de bruger deres talenter.

Uddannelsesmål

Det er nødvendigt at henvende sig til samfundet for menneskelig "fantasi" og "kreativitet", fordi disse er nøglerne til at overvinde de vanskelige problemer, som menneskeheden står over for. Universitetet kan kun udføre sin rolle som uddannelsesinstitution, når dets alumner har fundet deres plads i samfundet. Vi sigter mod at fuldt ud støtte vores studerendes aktiviteter og hjælpe med at opbygge et system med sociale reformer med fokus på at fremme unges "kreativitet".

At etablere muligheden for en ny civilisation drevet af kunstnerisk kultur og en filosofi baseret på vedvarende kærlighed over for menneskeheden og naturen.

Placeringer

 • Kyoto

  Kyoto, Japan

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål