Keystone logo
Kyrgyz Economic University

Kyrgyz Economic University

Kyrgyz Economic University

Introduktion

Kyrgyz Economic University , opkaldt efter M. Ryskulbekov, er den eneste uddannelsesinstitution i vores land, der har udviklet sig fra FTSST (Frunze Technical School of Soviet Trade) til universitetet. Vores universitet er en af lederne af det moderniserede system for videregående uddannelse i Kirgisistan.

KEU er i dag et moderne system med kontinuerlig uddannelse af specialister med højere økonomisk uddannelse på flere niveauer: fra generel uddannelse til ph.d.-studier. KEU har altid været kendetegnet ved et højt niveau af praktisk træning af studerende, primært på grund af dets innovationscentre inden for videnskab og uddannelse.

Universitetet uddannede mere end en generation af specialister, der har bidraget til udviklingen af den nationale økonomi og videnskab. Blandt vores kandidater er kendte forskere-økonomer, politikere, takket være hvem vores universitets navn er blevet kendt både i Kirgisistan og i andre lande. KEU-forskere har ydet et betydeligt bidrag til udviklingen af indenlandsk økonomisk videnskab. Vores universitet indtager en førende position i republikken inden for flere videnskabelige og økonomiske områder og har en anerkendt autoritet og uden for dets grænser.

Placeringer

  • Bishkek

    Togolok Moldo Street,58, , Bishkek

    Spørgsmål