Keystone logo
La Trobe University

La Trobe University

La Trobe University

Introduktion

Hvorfor studere på La Trobe?

Hos La Trobe University er vi ambitiøse globale tænkere. Siden vi åbnede vores døre i 1967, har vi udstyret mere end 190.000 kandidater med færdigheder og erfaring til at opbygge succesfulde karrierer. Med over 8.000 studerende fra 110 lande er vi stolte af at bieng et internationalt universitet.

La Trobe er i top 1% af universiteter i verden. Vi er rangeret som et af de bedste 50 universiteter på tværs af Østasien, Sydøstasien og Oceanien. La Trobe er også placeret i verdens top 250 ifølge Times Higher Educations 2021 World University Rankings.

Hos La Trobe balancerer vi fremragende forskning med oplevelse i den virkelige verden. Vores medarbejdere er banebrydende forskere, industriledere og eksperter inden for deres felt. Vores kurser tilbyder muligheder for arbejdsintegreret læring, hvor du kan anvende din læring i en rigtig arbejdssituation. Vi tilbyder også et førende karriereparat program, der udvikler de faglige kompetencer, som fremtidige arbejdsgivere ønsker.

Ved at vælge La Trobe vil du slutte dig til dristige og uafhængige tænkere, få praktisk erfaring, få et globalt perspektiv og klar til en kandidatkarriere.

Grader til den digitale tidsalder

Teknologisk innovation omformer verden. Vores grader i digital transformation giver dig den tekniske viden og karrierefærdigheder til at træde trygt ind i den digitale tidsalders job.

Efterhånden som teknologien fortsætter med at revolutionere den måde, vi lever og arbejder på, ønsker arbejdsgivere kandidater, der kan tilpasse sig nye digitale tendenser inden for så forskellige områder som sundhedspleje, marketing og cybersikkerhed.

Hos La Trobe har vi arbejdet sammen med brancheledere for at udvikle grader til denne tidsalder af disruption. Vi var det første australske universitet til at tilbyde en Master of Internet of Things, og vores Master of Artificial Intelligence tilbyder specialiseringer inden for vigtige tekniske områder.

Bliv støttet, mens du studerer

Når du vælger La Trobe, er vi der for dig hvert skridt på vejen med råd, information og support. Vores International Student Services-team hjælper dig med at føle dig hjemme i Australien og få succes med dine studier.

Vores studie- og akademiske støtteprogrammer omfatter: Peer Learning Advisers, akademisk fremskridtsstøtte, hjælp til engelsk sprog og akademiske færdigheder og med områder som matematik, kemi og kodning.

Vores team kan også hjælpe dig med personlig og karrieremæssig støtte. Du kan bestille en fortrolig en-til-en aftale med det støttende og professionelle personale på det lokale internationale kontor på dit campus. Vi har endda en 24-timers elevsupport-hotline, hvor vi kan hjælpe dig med alt, hvad du måtte være bekymret over.

Campus funktioner

Vores campusser

La Trobes campusser viser det bedste fra Australien. Vi har syv campusser på tværs af delstaterne Victoria og New South Wales i både storbyområder og regionale områder.

Når du studerer på en af vores Melbourne-campusser, vil du føle dig sikker og støttet i en by, der er en af verdens tre bedste studenterbyer. Den vigtigste campus i Melbourne er en af Australiens største universitetscampusser med førende faciliteter, herunder La Trobe Institute for Molecular Science, en ny A $ 150m Sports Park og vores helt egen Wildlife Sanctuary.

La Trobes regionale campusser i Bendigo, Albury-Wodonga, Mildura og Shepparton tilbyder stongindustriforbindelser, en afslappet livsstil og adgang til en række stipendier og incitamenter samt fordelene ved at studere på La Trobe. Din pendling er let, leveomkostningerne er ofte lavere, og vores lokale partnerskaber hjælper dig med at gøre dig til en del af samfundet.

  Visumkrav

  Udgifter til studievisum

  Hvis du studerer på campus, skal du have et gyldigt pas og studievisum for at kunne studere i Australien. Hvis du accepterer et fuldtidsstudietilbud fra os, kan du bruge det Confirmation of Enrolment (CoE) brev, vi giver dig, til at ansøge om et studievisum. Når du gennemgår denne proces, skal du dække ansøgningsomkostningerne.

  Under ansøgningsprocessen skal du også bevise over for Department of Home Affairs (DoHA), at du har penge nok til at betale for mindst 12 måneders kursusgebyr og leveomkostninger. DoHA anslår, at 12 måneders leveomkostninger er AU$ 2.1041 for studerende eller værger, plus yderligere AU$ 7.362 for en ægtefælle eller partner, der kommer med dig, og yderligere AU$ 3.152 pr. barn, der kommer med dig.

  Sundhedsforsikring for studerende i udlandet (OSHC)

  Hvis du kommer til Australien på et studievisum, skal du betale for en OSHC-police.

  Det dækker dig og eventuelle pårørende og hjælper dig med at holde dig sund og glad, mens du studerer hos os. Vi har indgået et samarbejde med Medibank Private for at kunne tilbyde dig en billig og omfattende OSHC.

  Stipendier og finansiering

  Vores stipendier

  Vi belønner akademisk ekspertise med vores La Trobe International Stipendier, som tilbyder en reduktion på op til 30 procent på studieafgift for kvalificerede studerende i den normale varighed af dit kursus.

  Du kan også være berettiget til at få adgang til andre stipendier, såsom:

  • regionsspecifikke rektor Excellence Stipendier, der dækker alle studieafgifter i løbet af dine studier
  • regionale campus-stipendier til en værdi af op til A $ 5.000
  • Destination Australia stipendier til op til A $ 15.000
  • et tilskud til tidlig fugl
  • stipendier til forskerstuderende
  • eksterne stipendier fra vores partnere i din region

  Besøg La Trobe International-webstedet for at finde ud af mere om vores stipendier.

  Placeringer

  • Melbourne

   La Trobe University, Plenty Road, Bundoora, , 3086, Melbourne

   • Bendigo

    La Trobe University, Edwards Road, Flora Hill, 3550, Bendigo

    • Albury

     La Trobe University, University Drive, Wodonga, 3689, Albury

     • Melbourne

      La Trobe University, 215 Franklin Street, 3000, Melbourne

      • Mildura

       La Trobe University, Benetook Avenue, 3502, Mildura

       • Shepparton

        La Trobe University, 210 Fryers Street, 3262, Shepparton

        • Sydney

         La Trobe University, Level 10, 11 York St, NSW 2000, Sydney

         Spørgsmål