Keystone logo
LABASAD Barcelona School of Arts & Design

LABASAD Barcelona School of Arts & Design

LABASAD Barcelona School of Arts & Design

Introduktion

LABASAD er en førende online kunst- og designskole, beliggende i hjertet af Barcelona, Spanien. Vi leverer vores masteruddannelser via vores revolutionerende ONLIVE format, så du kan studere når og hvor du vil! Alle vores programmer er 100 % online og også live, så vi er en online skole, men med en sjæl ansigt til ansigt.

Hvorfor tror vi på dette

For du er fri til at gøre det, du brænder for, når du vil og hvor du vil, med intensitet og passion. Fordi vi tror på dig, lige så meget som du tror på dig selv. For selvom vi kan virke langt væk, er vi meget tætte i virkeligheden. Fordi vi har en unik træningsmodel, der tilpasser sig og tilføjer værdi til dit liv, ved at få alle dine talenter til at overflade og skinne.

Fordi vores hovedmål er, at mens du lærer, så nyder du det også; du har det sjovt, og du bliver den bedste professionelle, du kan være.

Fordi vores programmer inden for design, kunst og kreativitet forbereder dig til det, der skal komme. For du behøver ikke at ændre din livsstil; vi tilpasser os dig. For vi vil følge dig fra før du starter programmet, til du er færdig med det.

Fordi lærerne (de bedste fagfolk, selvfølgelig), giver undervisning live, ON LIVE, og hvis du ikke kan deltage eller vil anmelde dem senere, har du altid adgang til optagelserne. Fordi du vil være i stand til at interagere med dine lærere, i og uden for klassen. Fordi du er i kontakt med dine jævnaldrende, deler og lærer af dem og med dem.

Placeringer

  • Barcelona

    Calle Aragón, 326, 1-2, , Barcelona

Spørgsmål