Keystone logo
© Lakeland University
Lakeland University

Lakeland University

Lakeland University

Introduktion

Lakeland University blev grundlagt i 1862 og er et innovativt, overkommeligt, fire-årigt privat universitet, der integrerer liberal arts med erfaringsbaseret læring gennem sit prisvindende Cooperative Education-program. Lakeland betjener cirka 2.000 studerende, inklusive bachelorstuderende på dets hovedcampus i Sheboygan County, Wis, bachelor- og kandidatstuderende, der tager aften- og onlinekurser gennem et af Lakelands seks centre placeret i hele Wisconsin, og bachelorstuderende er tilmeldt dets Tokyo, Japan, campus. Lær mere på lakeland.edu. Lakeland er akkrediteret af Higher Learning Commission

Indlæggelser

Hvad skal der til for at komme ind på Lakeland University ? Lakeland er en test-valgfri institution, der er stolt af at tage en holistisk tilgang, når de overvejer en ansøger om optagelse. Mens studerende kan vælge, om deres testresultater spiller en rolle i optagelsesprocessen eller ej, forstår vi, at der er iboende mangler ved at forsøge at opsummere dit akademiske potentiale i en enkelt eksamen. Vi søger den studerende, der ønsker at lære og være medlem af et fællesskab, der har specialiseret sig i individuel opmærksomhed, både akademisk og interpersonel.

Vær en muskie

Lakeland University accepterer studerende på en løbende basis i løbet af året. For at maksimere dit boligvalg og din økonomiske støttepakke, foreslår vi, at du ansøger tidligt i dit sidste år på gymnasiet. Vi anbefaler følgende gymnasieenheder i forberedende arbejde:

 • Engelsk: 4 år
 • Matematik: 3-4 år
 • Naturvidenskab: 3 år
 • Samfundsfag: 2 år
 • Fremmedsprog: 2 år
 • Eventuelle yderligere kurser i universitetsforberedende områder

Stipendier og finansiering

Lakeland er forpligtet til at levere enestående værdi til en overskuelig pris. Det er derfor, vi tilbyder en række stipendier for at hjælpe med at gøre udgifterne til din uddannelse mere overkommelige.

Vi opfordrer også alle studerende, der ansøger om stipendier, til at indsende en gratis ansøgning om Federal Student Aid (FAFSA).

Efter at have opnået accept til Lakeland , kan du begynde at ansøge om stipendier gennem din Future Muskie Portal. Du vil bruge de loginoplysninger, du oprettede, da du første gang ansøgte til Lakeland for at få adgang til portalwebstedet. Hver stipendiemulighed vil blive opført som en "formular" på din tjekliste.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere stipendieoplysninger, bedes du kontakte din optagelsesrådgiver eller kontoret for økonomisk støtte!

Hvorfor studere på {school_name_variable}?

Lakeland University tilbyder innovative måder for studerende at opnå deres akademiske grader og gøre deres karrieremål til virkelighed.

Lakeland blev for nylig hædret af US News & World Report på sine årlige ranglister over bedste gymnasier for at være blandt de bedste skoler i Midtvest-regionen med hensyn til at fremme social mobilitet for sine studerende.

Et par andre grunde til, at eleverne vælger Lakeland :

 • Vores prisvindende Cooperative Education -program
 • Lancering: Lakeland Student-Run Businesses
 • Vores populære BlendEd og BlendEd Live platforme
 • Maksimal overførselskredit
 • Seks bekvemme steder rundt omkring i Wisconsin

Priser og akkrediteringer

Lakeland University er akkrediteret af Higher Learning Commission (HLC). De videregående uddannelsesinstitutioner skal foretage periodiske eksterne evalueringer for at bevare deres akkreditering. Lakeland University sidste omfattende evaluering fandt sted i 2019. Efter besøget modtog universitetet efter anbefaling fra besøgsholdet en tiårig bekræftelse af akkreditering. Higher Learning Commission vil gennemføre Lakeland år 4 gennemgang i sommeren 2023.

Higher Learning Commission, service mark

Specialiseret akkreditering:
Statsgodkendelser:

Lakeland University undergraduate læreruddannelse og graduate school counselor forberedelsesprogrammer er godkendt af Wisconsin Department of Public Instruction.

Lakeland University kandidatprogram i klinisk mental sundhedsrådgivning er godkendt af Wisconsin Department of Safety and Professional Services som et forhåndsgodkendt professionelt rådgivningsprogram under MPSW 14.01.

Lakeland University kandidatprogram i klinisk mental sundhedsrådgivning er også godkendt som et præcertificeringsprogram for stofmisbrugsrådgivere af Wisconsin Department of Safety and Professional Standards.

Lakeland University deltager i gensidighedsaftalerne om statsautorisation. Lakeland University er et godt omdømme medlem af National Council for State Authorization Reciprocity Agreements (NC-SARA). Som sådan er Lakeland autoriseret til at levere programmer og tjenester til indbyggere i deltagende stater, territorier og protektorater.

SARA seal 2024 participating institution

Baccalaureate-uddannelsen i sygepleje er akkrediteret af Kommissionen for Collegiate Nursing Education.

Placeringer

 • Plymouth

  W3718 South Dr, Plymouth, 53073, Plymouth

Spørgsmål