Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Lamar University

Lamar University

Lamar University

Introduktion

Lamar University - Vi er kardinaler!

Find dit hjem på Lamar University !

Hjem til over 15.000 studerende, Lamar University , der ligger i nærheden af Houston i Beaumont, TX, er blandt de hurtigst voksende Texas colleges og universiteter og er medlem af Texas State University System. LU tilbyder mere end 100 studieprogrammer, der fører til bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader. Det 292 hektar store campus i Beaumont er omkring 90 km øst for Houston og ca. 25 km vest for Louisiana.

akademikere

Universitetet er nationalt anerkendt for kvaliteten af dets grundlæggende læseplan og mangfoldigheden i dets studerende organ sammenlignet med andre universiteter i nærheden af Houston. Lamars små klassestørrelser og lave forhold mellem studerende og fakultet giver studerende mulighed for at opbygge meningsfulde relationer med ekspertfakultet, der virkelig holder af deres succes.

LU understreger akademisk præstation ved at understrege praktisk læring på alle niveauer, give rigelig muligheder for bachelorundersøgelser og støtte et fremragende Honours-program. Universitetet er akkrediteret af Kommissionen for colleges of the Southern Association of Colleges and Schools. Flere LU-colleges og -programmer har yderligere specialiserede certificeringer, der anerkender deres kvalitet og ekspertise.

Campusfaciliteter

LUs campus giver studerendes livsfaciliteter til skolegang og til fritid. Mere end 2.500 studerende bor på campus, kun halvanden time fra Houston, i moderne lejlighedskomplekshaller kendt som Cardinal Village, som har private soveværelser og pænt møblerede opholdsarealer. Alle studerende på Lamar University har adgang til spisesalen med gourmet og det rummelige Sheila Umphrey rekreative sportscenter, et showpiece-anlæg med en 43-fods klatrevæg, alt det nyeste træningsudstyr og en række intramurale sportsgrene.

Campus Life

Ud over klasseværelset udvikler studerende på Lamar University ledelsesevner og livslange venskaber i mere end 100 campusklubber og organisationer. Studerende får indflydelse gennem nationalt tilknyttede broderskaber og sororities, faglige foreninger, kulturelle grupper, religiøse klubber og serviceorganisationer. Lamar University nærhed til Houston tilbyder også den unikke mulighed for at være tæt på byen, men er langt nok til at komme væk.

atletik

Lamar University studerende nyder at heppe på kardinalerne i mere end et dusin NCAA Division I-mænds- og kvindersport. Konkurrencer i Southland-konferencen har Cardinals-hold en historie om at vinde mesterskaber i sportsgrene, herunder mænds og kvinders basketball, volleyball, golf og langrend. Baseball-programmet, ledet af den legendariske Coach Jim Gilligan, har produceret flere store leaguers. LUs nye fodboldprogram har øget spændingen på campus med udsolgte skarer og studerende, der er involveret i marcherende band, cheerleading, danseteamet og alt det sjove ved spildags tailgating.

Akkrediteringserklæring

Akkrediteringserklæring

Lamar University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges til at tildele associerede, baccalaureate, master og ph.d.-grader. Kontakt Kommissionen på colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørgsmål om akkreditering af Lamar University .

Ikke-diskriminationspolitik

Lamar University er en lige mulighed, en bekræftende uddannelsesinstitution og arbejdsgiver. Lamar University vil ikke diskriminere nogen ansat eller ansøger til ansættelse på grund af race, farve, religion, køn, alder, handicap, national oprindelse, veteranstatus, seksuel orientering eller kønsidentitet, i overensstemmelse med forsikringen om overholdelse af afsnit VII i Civil Rights Act af 1964; Bekendtgørelse 11246 som udstedt og ændret; Afsnit IX af uddannelsesændringerne fra 1972, som ændret; Afsnit 504 i rehabiliteringsloven af 1973.

Texas Public Information Act

I henhold til Texas Government Code, kapitel 552, vil Lamar University overholde alle bestemmelser i forbindelse med frigivelse af anmodet om offentlig information. Alle regeringsoplysninger antages at være tilgængelige for offentligheden, skønt visse undtagelser gælder for videregivelsen af informationen. Lamar University frigiver straks anmodede oplysninger, der ikke er fortrolige ved lov, hverken forfatningsmæssig, lovmæssig eller ved retsafgørelse eller oplysninger, hvor der ikke er søgt fritagelse for videregivelse.

Mission statement

Lamar University er dedikeret til studerendes succes ved at engagere og styrke studerende med de færdigheder og viden til at trives i deres personlige liv og valgte indsatsområder. Som en doktorgradstilladende institution er Lamar University internationalt anerkendt for sine højkvalitetsakademikere, innovative læseplaner, forskellig studerendes befolkning, tilgængelighed, studerendes succes og førende videnskabelige aktiviteter, der bidrager til at transformere samfundene i Sydøst Texas og videre.

Dit øjeblik er her

Du er formet af hvert øjeblik i dit liv, og det gør dig unik. På Lamar University er uddannelse baseret på dine individuelle behov for at give dig værktøjer til succes i kandidatskolen og din karriere. Med personlige læringsoplevelser for hver studerende og en række praktiske muligheder, får LU din tid til at tælle. Få mest muligt ud af dine øjeblikke her på Lamar University .

Placeringer

  • Beaumont

    Lamar University 4400 MLK Blvd., 77710, Beaumont

Spørgsmål