Keystone logo
Latin American University Corporation (Corporación Universitaria Latinoamericana CUL)

Latin American University Corporation (Corporación Universitaria Latinoamericana CUL)

Latin American University Corporation (Corporación Universitaria Latinoamericana CUL)

Introduktion

CUL, en videregående uddannelsesinstitution, der er forpligtet til en omfattende uddannelse af sine studerende, for at de skal være førende og kreative fagfolk, der er baseret på videnskab, kunst, humanisme og etik, der er i stand til at transformere og transformere deres egne miljøer.

CUL har været på uddannelsesmarkedet siden 1960'erne og er vokset markant takket være fælles arbejde og styrkelse af forsknings- og projektcentret, iværksætterenheden, internationaliseringsstrategier derhjemme, akademisk mobilitet, tosprogethed, multikulturalisme, investering i infrastruktur. , fysiske og teknologiske ressourcer, fremragende fagfolk, der brænder for uddannelse, og opsøgende projekter rettet mod samfundet.

Vores ansvar med uddannelse er ikke kun over for vores studerende, lærere og arbejdsstyrke, men også med samfundets krav; Af denne grund arbejder vi hårdt, så den viden og færdigheder, der opnås i denne værdifulde træningsproces, går efter behovene i konteksten og informations- og kommunikationsteknologierne for at generere opretstående fagfolk med stor indflydelse personlig, professionel og social.

Via denne hjemmeside vil du også være i stand til at kende Golden Gate of Colombia: Barranquilla, hvor vi i øjeblikket er placeret, vores historie, de tjenester og akademiske programmer, den organisatoriske og funktionelle struktur, projekter, opkald, videnskabelig, kulturel, akademisk aktiviteter og information af stor interesse og gavn for samfundet generelt.

Placeringer

  • Montecristo

    Montecristo, Colombia

    Programmer

    Spørgsmål