Keystone logo
© Eva Dang
LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

LBIC London Brunel International College

Introduktion

Velkommen til London Brunel International College

Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå en prestigefyldt grad på London Brunel International College i et campus-baseret universitet, der tilbyder et sikkert, venligt og positivt miljø.

Udforsk det brede udvalg af beskæftigelsesaspekter, samtidig med at du forbedrer dine karrieremuligheder på London Brunel International College og tag det næste skridt til at designe din fremtid.

Din Pathway til en grad fra Brunel University London

London Brunel International College (LBIC) er din Pathway til en grad ved Brunel University London. LBIC er en del af den globale Navitas Group, en internationalt anerkendt uddannelsesudbyder med medarbejdernes viden og ressourcer på mere end 120 gymnasier og universiteter over hele verden.

LBIC er stolt af sine mange kandidater, der har gennemført Brunel-grader og påbegyndt vellykkede karriere i nogle af verdens førende virksomheder. Vi ser nu frem til at give dig en højkvalitetsuddannelse, der kan hjælpe dig med at nå dine egne karrieremål og personlige mål.

112642_LBIC01.png

Hvorfor studere Pathways på LBIC

% af kandidatgrader tildelt LBIC kandidater i forhold til ikke-LBIC kandidater

Afdeling

LBIC er din Pathway til Brunel University London

LBIC vil give dig de værktøjer, du har brug for til at lykkes i dine studier. Vores højkvalitets service giver dig mulighed for at udvikle dit fulde potentiale, og vores dedikerede akademiske og studerende supportpersonale vil være sammen med dig hvert skridt i vejen.

Fuld adgang til Brunel faciliteter

LBIC studerende er Brunel studerende fra dag et. Det betyder, at du får fuld adgang til alle de faciliteter, som dette fremragende universitet har at tilbyde:

 • 24/7 bibliotek
 • Professional Development Center
 • Computer labs
 • Sports klubber og samfund
 • On-campus restauranter og caféer
 • Natklub
 • Kunstcenter
 • Karrierecenter

Fra undervisnings- og læringsfaciliteter, herunder et omfattende bibliotek; dedikeret karriere ydelser og toppen af rækkevidde computer labs; til sportsforeninger og samfund; Gennem et stort antal sociale faciliteter, herunder på campus-restauranter, caféer og en natklub, har LBIC-studerende adgang til det hele.

Støttende læringsmiljø

Som en LBIC-studerende vil du nyde mindre klassestørrelser og en-til-en tutorial sessioner. Dette vil give dig mulighed for med succes at bygge bro over kløften mellem dine tidligere studier og Brunel, og give dig de færdigheder, viden og ekspertise, der gør dig i stand til at udmærke sig ved dine universitetsstudier og i sidste ende opnå en internationalt anerkendt bachelorgrad eller kandidatgrad fra Brunel Universitet.

Studie akkrediterede moduler

LBICs kurser og moduler er designet i samarbejde med universitetets akademiske medarbejdere, hvilket betyder, at du fra dag ét vil få viden og færdigheder, der vil give dig en klar fordel, når du har afsluttet dine studier på LBIC og udviklet til Brunel University London.

Multikulturelt miljø

LBIC kan prale af elever fra lande rundt om i verden, alt læring og socialisering sammen, og de erfaringer og fremtidige forbindelser, som dette giver, bør ikke undervurderes. LBIC sikrer aktivt mangfoldighed blandt sine elever, hvilket betyder, at du altid vil finde nogen sammen med hvem at huske om hjemme, samtidig med at du bliver udsat for en virkelig international - og en virkelig britisk universitets oplevelse.

Naassom Azevedo / Unsplash

Amigos em campus universitário

Placeringer

 • Uxbridge

  Brunel University Kingston Lane, UB8 3PH, Uxbridge

Spørgsmål