Le Cordon Bleu University Mexico
Introduktion
I april 2000 åbnede Le Cordon Bleu med sin internationale ekspansion og vækstprojekter for at imødekomme den kulinariske industris behov for første gang madlavningsskolen i Mexico gennem en strategisk alliance med Universidad Anáhuac og derfor begge ledere i deres respektive uddannelsesområder, giver den bedste uddannelse i kulinariske teknikker i landet.
I øjeblikket kan du på Le Cordon Bleu México på Universidad Anáhuac Campus Norte få Le Grand Diplôme® på 9 måneder, internationalt anerkendt af fødevareprofessionelle, så du kan udvikle en succesrig karriere inden for restaurationsbranchen. Derudover sluttede Le Cordon Bleu sig til den prestigefyldte tradition inden for undervisning i turisme ved Anahuac University og ekspertise inden for gæstfrihedskunst for at undervise i en Bachelor i Restaurant Management, International Hotel Management og Gastronomi med et udviklet program for Australien.
Placeringer
- Naucalpan de Juárez
Avenida Universidad Anáhuac,46, 52786, Naucalpan de Juárez