Keystone logo
Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Lebanon Valley College

Introduktion

Charmerende, sikker og venlig, Annville er en ikonisk by i Pennsylvania. Bonus: Vi ligger kun 8 km fra Hershey, det sødeste sted på jorden.

Lebanon Valley College ligger i Annville, Pa., En indbydende amerikansk by med en historisk biograf, restauranter, antikviteter og småbystolthed. Gå i centrum for at få en burger og pommes frites, falafel, naturlige fødevarer, designer tøj eller håndværk øl, hvis du er over 21. De omkringliggende landbrugsjord og virksomheder fortsætter regionens landbrugs- og industrihistorie.

Inden for mindre end en times kørsel kan du være i Libanon, Lancaster, Hershey eller Harrisburg. Deltag i professionel hockey, baseball eller fodbold, og se nogle af verdens bedste musikere optræde med Hershey eller Harrisburg Symphony Orchestras. Teater, shopping, miles med jernbanestier, mad fra kulturer rundt om i verden og nogle af verdens mest berømte rutsjebaner er alle i nærheden. Vil du slippe væk? Vi er inden for et par timer fra Baltimore, New York City, Philadelphia og Washington, DC

Placeringer

  • Annville

    101 N. College Avenue Annville, PA 17003-1400, , Annville

    Spørgsmål