Keystone logo
L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

Introduktion

Lære at tænke anderledes

Virksomheder bevæger sig i en kriseverden, hvor udviklingsproblemet er helt forbundet med konfrontationsbegrebet. Denne dualitet kræver, at virksomhederne undersøger nye former for færdigheder. Dette er grunden til at være Ecole de Guerre Economique siden oprettelsen i 1997.

Undervisningen ved Ecole de Guerre Economique (EGE) artikulerer med 4 hovedværdier:

Optimer forskning af information, identificere de bedste eksperter kilder, analysere en kompleks situation og producere en nyttig viden til beslutningstagere.

Ecole of Guerre Economique er den eneste dannelse i business intelligence, der tilbyder en meget diversificeret panel af øvelser, der er integreret i kundens strategi. I løbet af året skal vores studerende beskæftige sig med konkrete tilfælde i en voksende logik af vanskeligheder.

Mercurie-professionaliseringsprogrammet , som er centralt for undervisningen i vores skole, er den længste udøvelse af skolegang og spredes over syv måneder. Denne operationelle indledning er det nødvendige udgangspunkt for vores elever at positionere sig effektivt på arbejdsmarkedet. Mercuries kundeselskaber er en af ​​deres bedste promotorer for rekruttere.

EGE er også en skole, hvis innovation er kendt inden for informationskrig. Den voksende kognitive dimension af kommercielle problemer indebærer en introduktion til informations- og indflydelsesoperationer. Med dette i tankerne forbereder Ecole de Guerre Economique sine studerende til en effektiv anvendelse af informationsteknologier, læring af sociale netværk og ændringer af internettet.

Placeringer

  • Paris

    Rue de Grenelle,196, 75007, Paris

    Programmer

    Spørgsmål