Keystone logo
© ©Linnaeus University
Linnaeus University

Linnaeus University

Linnaeus University

Session for studerende

Det er et stort skridt at flytte til et nyt land, begynde at studere og starte et nyt liv. Heldigvis for dig har vores studerende allerede været igennem processen! Derfor vil de gerne invitere dig til et webinar for studerende af studerende for studerende

Introduktion

Linnaeus University er et moderne, internationalt universitet i det sydøstlige Sverige. Vi er beliggende i to naturelskende byer, en ved Østersøen og en omgivet af søer i den grønneste by i Europa.

Studerer ved Linnaeus University

At studere i udlandet er mere end bare at få en uddannelse. At studere betyder at få nye venner, lære om en ny kultur, forelske sig, bygge en karriere, lære et nyt sprog, få en cykel og blive en del af et fællesskab. Linnaeus University er fuld af liv. Vælg et universitet, hvor livet er muligt.

Studieliv

Universitetslivet har meget at tilbyde, lige fra møde med venner på studenterpuben til deltagelse i arrangementer og kulturelle aktiviteter. Elevforeningen og studenterforeningerne gør deres bedste for at få dig til at føle dig hjemme.

Kvalitets fritid er vigtig, når du er studerende. Hvis du finder glæde og opfyldelse i dit studerendes liv, får du ekstra energi til dine studier. Du vil ikke have svært ved at finde noget at gøre. Studerende er gode til at arrangere sjove konkurrencer, fester, koncerter og ture.

Hvis du også benytter lejligheden til at blive involveret i studentforeningen eller i andre fritidsaktiviteter, kan du få nyttige færdigheder og oplevelser, som kan vise sig at være uvurderlige, når du ansøger om et job senere i livet.

Linnéunionen arbejder på at sikre, at du får den bedst mulige uddannelse, men har også til formål at tilbyde underholdende aktiviteter udover dine studier. Der er en række studenterorganisationer og klubber på universitetet, der tilbyder en bred vifte af fritidsaktiviteter for studerende.

ESN (Erasmus Student Network) er den største studenterorganisation i Europa. Det består af et netværk af lokale sektioner, der arrangerer arrangementer for studerende, der skal til udlandet for at studere, og også lokale studerende. ESN -sektionerne på Linnaeus University er ESN Kalmar og ESN Växjö (VIS). Begge sektioner arrangerer lokale begivenheder såsom grill, sportsaktiviteter og temanætter med typiske svenske traditioner repræsenteret samt ture i og uden for Sverige.

Buddy-programmet

Buddy-programmet matcher internationale studerende med (for det meste svenske) studerende. Kompiserne hjælper de internationale studerende med daglige spørgsmål og introducerer dem til svensk kultur og livsstil samt hvordan det er at være studerende ved Linnaeus University .

Studenterforeninger

Der er omkring 70 elevforeninger på Linnaeus University , hvor du som studerende kan deltage i en række aktiviteter. Tjek elevforeningerne.

Måske foretrækker du sportsbegivenheder, spiller musik i et studenterorkester, filmsessioner, sang eller er du engageret i at skrive om emner, der påvirker dig som studerende? Vær aktiv i studielivet er en mulighed for at møde nye venner, være i stand til at udvikle dig selv i en af dine interesser og arbejde sammen i et team med mennesker, der elsker at gøre det samme.

Internationale muligheder

Som studerende på Linneus Universitet får du interkulturelle perspektiver gennem både undervisning, interaktion med internationale studerende, international kursuslitteratur,e og gæsteprofessorer fra andre lande. På den måde vil du udvide din horisont og byde velkommen til udfordringer og forskellige perspektiver på både dig selv og dine omgivelser. Internationale erfaringer får dig til at vokse akademisk, personligt og professionelt.

Statistik

Flere fakta om Linnaeus University:

 • Grundlagt i 2010 ved en fusion mellem Kalmar Universitet og Växjö Universitet;
 • Beliggende i Kalmar og Växjö;
 • 44.000 indskrevne studerende;
 • 2.200 indskrevne internationale studerende;
 • Det 6. største universitet i Sverige målt på antal studerende;
 • 780 partneruniversiteter i mere end 80 lande;
 • 100-uddannelsesprogrammer på første trin, hvoraf 8 af dem undervises på engelsk;
 • 80 uddannelser på andet trin, hvoraf 35 af dem undervises på engelsk.

  Campus funktioner

  Kalmar og Växjö

  Linnaeus University er beliggende i to byer i den sydøstlige del af Sverige - Kalmar og Växjö. Begge byer ligger i regionen Småland, et amt, hvor havet og naturen altid er i nærheden.

  Kalmar - Studenterbyen ved havet

  Byen Kalmar ligger ved kysten, noget som Linnaeus University for nylig udnyttede ved at bygge nye universitetsbygninger lige ved havnen og samlede universitetet ét sted. Da havnen ligger i centrum af Kalmar, kan studerende gå i gang med deres daglige forretninger i centrum og fylde byen med summen af aktiviteter. Kalmar har omkring 65.000 indbyggere og en lang historie, der går tilbage til middelalderen - noget der ikke vil gå ubemærket hen, når man har det gamle Kalmar Slot lige rundt om hjørnet fra campus. Byen er blevet kåret som "Sveriges sommerby", måske takket være de mange dage med sol, strandene rundt omkring i byen og arrangementerne og koncerterne.

  Växjö - Et levende campus

  Alt på campus i Växjö er inden for fem minutters gåafstand - studenterboliger, klasseværelser, biblioteket, restauranter og pubber, søer og fritidsfaciliteter. Campus er fuld af liv og energi og er et naturligt mødested for alle studerende og interesser. Växjö har omkring 90.000 indbyggere og er blevet erklæret som den grønneste by i Europa" på grund af de miljørigtige løsninger, der er implementeret. Navnet Växjö er oversat til "søernes by", hvilket er noget, der ikke går ubemærket hen, at have en af de mange søer lige ved campus.Med de omkringliggende skove bliver det det perfekte sted at gå og løbe.

   Indlæggelser

   Få flere oplysninger ved at klikke på hvordan du ansøger.

   Visumkrav

   Ansøgning om opholdstilladelse gennem Migrationsverket.
   Generel information, klik på Læs mere.

   Stipendier og finansiering

   Vi har stipendier til rådighed for studerende, der læser kandidatuddannelser. Det er muligt at få op til 75 procent reduktion af studieafgifterne for et fuldt program.

   Se også det svenske instituts stipendier på https://si.se/en/apply/scholarships/swedish-institute-scholarships-for-global-professionals/

   For en studerende, der studerer bachelor-/bacheloruddannelser, tilbyder vi ikke stipendier fra det første år.

   Alumni Statistik

   Ranglister

   • Times Higher Education Ranking 2021. Linnaeus University placerer sig blandt de 100 bedste universiteter inden for området kvalitetsuddannelse og blandt de 200 bedste inden for området Climate Change; Anstændigt arbejde og økonomisk vækst. I det samlede resultat Linnaeus University sig på plads 301-400 ud af i alt 1.115 universiteter.
   • Shanghai-rangering 2020. Linnaeus University er opført blandt de bedste 800-900 ud af 18.000 universiteter i verden.

   Studenterklæringer

   Placeringer

   • Växjö

    P G Vejdes väg, 351 95, Växjö

   • Kalmar

    Universitetsplatsen 1, 39231, Kalmar

    Spørgsmål