Keystone logo
LISAA Paris

LISAA Paris

LISAA Paris

Introduktion

More School of Design er en Grande Ecole på en menneskelig skala. Grundlagt i 1986 af Michel Glize, i dag More er en reference i verden af ​​anvendt uddannelse kunst.

Have studeret arkitektur, Michel Glize ønskede at skabe en workshop for studerende forbereder sig til de konkurrencedygtige eksamener for indrejse i Grande Ecole kunstskoler de. Som sådan, han etablerede Atelier de Sèvres i 1979. I kølvandet på denne succes, fortsatte han til fundet More, der oprindeligt tilbyde kurser i rumlig design og mode design. På dette tidspunkt var der kun fire skoler i Paris, der tilbyder design kurser.

More blev hurtigt en reference på området. Med undervisning orienteret mod ny teknologi, en stabil team af lærerkræfter og en særlig vægt på den professionelle indsættelse af studerende, skolen voksede hurtigt, tiltrække anerkendte fagfolk (med personligheder som Sonia Rykiel deltager som dommere i viva undersøgelser) og nye filialer bliver grundlagt uden for Paris: "More åbnet skoler i Paris, Rennes, Nantes og Strasbourg og for nylig i New Delhi og Bangalore i Indien. I hjertet af små værksteder på en menneskelig skala, i skoler i bymidten, studerende tilegne sig den viden og teknikker, der tillader dem at integrere den professionelle verden. "I dag More er en institution, der er anerkendt ikke blot i det professionelle miljø, men også af det franske ministerium for kultur og kommunikation. Med 2200 studerende, fordelt på syv forskellige steder, More er en af ​​de største franske designskoler. Dens internationale netværk udgør en reference for virksomhederne. Mere end 200 praktik og jobtilbud gå online hver måned.

Etableret i 1986, More er i dag en af ​​de største designskoler i Frankrig. Skolen giver de studerende mulighed for at udtrykke deres designtalenter inden for mode, interiør arkitektur, design, grafisk design, videospil eller animation.

At give de studerende en ANERKENDT KVALIFIKATIONER

More er en af ​​de få private yderligere uddannelsesinstitutioner at blive anerkendt af det franske ministerium for kultur og kommunikation. Kurserne undervises i på More dække alle områder i designfaget og er certificeret af statslige eksamensbeviser (BTS) og kvalifikationer, der er anført på den franske register over professionelle certificeringer (RNCP) (niveau II / Bac + 3/4 års videreuddannelse)

UDBUD BANEBRYDENDE UNDERVISNING

Vores personale er ikke kun lærere, men også aktive fagfolk. Dette fundament i virkeligheden af ​​markedet og den fortsatte udvikling af praksis og tendenser giver More for at nå en succesrate, der er betydeligt højere end det nationale gennemsnit, især for BTS kvalifikationer.

FORMgIVNINg PROFESSIONALS tilpasset de jobmarked

Undervisning på More bygger på konstant samspil mellem elever, lærere og fagfolk, suppleret med workshops, viva eksamener og praktikophold. More er en af ​​de mest værdsatte skoler ved personalekonsulenter, der deltager i slutningen af ​​året viva eksamener til at søge fremtidige talenter. Som et resultat, seks måneder efter eksamen, har 82% af More alumner fundet beskæftigelse i den sektor, hvor de gennemførte deres studier.

Skræddersy STØTTE TIL hver elev

More fokuserer på undervisning i form af workshops-en stil af undervisningen, hvor udveksling og diskussion er i centrum for læring. Gennem deres studier på More, hver studerende nyder godt af individuel tutor støtte. Studieledere og lærere er altid til rådighed til at lytte til deres elever. De gennemfører en-til-en møder og personlige vurderinger for at gøre det muligt for den enkelte studerende at gøre fremskridt i den bedste måde og på deres egen rytme.

Nærende alumnenetværk

Skolen opretholder kontakt med kandidater, der er de mest aktive links i More professionelle netværk. Deres erfaringer med til at uddanne kandidater til at være stadig mere tilpasset til arbejdsmarkedet og også give nyuddannede at finde jobåbninger.

ÅBNING MULIGHEDER WORLDWIDE

More omdømme er bygget på udveksling med omverdenen. Etableret i Paris og regionale Frankrig, har More også åbnet skoler internationalt.

Adgang til More Paris for internationale studerende er afhængig af præsentationen af ​​en portefølje af personligt arbejde og et ansigt-til-ansigt interview. Hver elev kunstneriske og tekniske formåen vurderes desuden først og fremmest til deres nysgerrighed, kunstneriske viden, motivation og egnethed med hensyn detaljerne i discipliner brugskunst.

Placeringer

 • Paris

  Paris Fashion 13 rue Vauquelin, 75005 , Paris

  • Paris

   Paris Interior Architecture & Design 8 square Henri Delormel , 75014, Paris

   • Paris

    Paris Graphic Design 62 boulevard Arago, 75013, Paris

    • Paris

     Paris Animation & Video Games 7 rue Armand Moisant , 75015, Paris

     Spørgsmål