Keystone logo
London Metropolitan University MA i boligindretning
London Metropolitan University

MA i boligindretning

London, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.300 / per year *

På campus

* UK studerende på fuld tid; GBP 1.035 pr. 20 kredit modul UK studerende på deltid; GBP 16.500 om året udenlandske studerende på fuld tid

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvorfor studere dette kursus?

Denne forskningsledede Interior Design MA adresserer behovene hos kandidater fra indretningsdesign og relaterede disciplinbaggrunde eller dem, der ønsker at samarbejde med fagfolk på området. Vores Interior Design MA er et af flere postgraduate designkurser, der eksisterer side om side på vores School of Art, Architecture and Design, og tilbyder rige muligheder for den samarbejdende tværfaglige tilgang, der er et kendetegn for den nuværende og fremtidige designsektor og et krav for succes i marken.

Kursets overordnede tema og indhold har til formål at tilskynde til selvstændig designtænkning inden for indretningsområdet. I denne henseende fokuserer læseplanen på en avanceret og systematisk måde på aspekter af professionen og praksis. Design og forskning til design fylder en stor del af kurset, og designprocessen øves gennem projektarbejdet. Der lægges vægt på at sætte dig i en reel, kompleks og flertydig kontekst for projektarbejde, med mange flere parametre, der dækker over sociale, politiske og økonomiske sammenhænge samt den fysiske kontekst.

Moduler og projekter leveres inden for en tegnestuenhed, der sætter et tema for dit designarbejde i løbet af det akademiske år, hvilket skaber en samarbejdsmodel. Studiet driver projekter inden for en række forskningsinteresser, steder, bygningstyper og kulturelle og teoretiske sammenhænge. Skolens interiørklynge deler en forpligtelse til moderne design og dets globale og lokale sammenhænge, en passion for at bygge og et ønske om at teste indretningens præmisser, teoretisk såvel som praktisk.

Kurset adresserer behovene hos kandidater fra den indre, rumlige og arkitektoniske baggrund, hvor traditionelle roller i stigende grad sløres, og der kan være behov for designfærdigheder i forskellige afskygninger. Det understreger generiske og overførbare færdigheder i design af det byggede miljø og placerer emnet i denne bredere sammenhæng for at opmuntre dig til at søge og skabe muligheder for at udøve deres disciplin.

Du vil gerne give dit arbejde mening, bruge det til at kommunikere, engagere følelser og inspirere til respons. Interiøret er designet til at være attraktivt og ønskværdigt på markedet og relevant for forbrugerne, hvilket betyder, at du har brug for et udtømmende overblik over nuværende og kommende møbelprodukter for at være konkurrencedygtig.

Design og forskning fylder en stor del af kurset; forskning og udvikling af design øves gennem dit projektarbejde. Parallelt med teoretisk forskning vil du generere, kommunikere og evaluere alle slags innovative ideer og koncepter til møbler. Du vil opdage, at designforskning vil afsløre det bredeste udvalg af forslag til test, hvordan man bedst informerer producenten om, hvad du har i tankerne, og hvordan man bedst vurderer koncepter.

Vores School of Art, Architecture and Design er et fællesskab, der deler et engagement i moderne design og dets globale og lokale sammenhænge, en passion for design i alle dets former og et ønske om at teste feltets præmisser, teoretisk såvel som praktisk. . Vi stræber efter at opnå reel, meningsfuld og gavnlig forandring gennem vores designarbejde, og MA Interior Design er en del af den vision.

Indlæggelser

Studenterklæringer

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MA Indretningsdesign
  • Berlin, Tyskland
 • MA i boligindretning
  • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige
 • Master of Arts i Boligdesign
  • Florence, Italien
  • Rome, Italien