Keystone logo
London Metropolitan University MSc i kriminologi
London Metropolitan University

MSc i kriminologi

London, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.300 / per year *

På campus

* UK studerende på fuld tid; GBP 1.035 pr. 20 kredit modul UK studerende på deltid; GBP 16.500 om året udenlandske studerende på fuld tid

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvorfor studere dette kursus?

Vores Criminology MSc-grad vil give dig mulighed for at udvikle en avanceret viden om kriminalitet og lovovertrædere, samt vurdere nutidige tendenser og koncepter inden for strafferetspolitik og samfundssikkerhed. Du vil udforske tilgange til kriminalitetskontrol i samfundet og straffeinstitutioner for at opnå de færdigheder, der kræves til at udføre forskning inden for kriminalitet og strafferet. Dette vidensniveau kan forberede dig til ph.d.-studier eller forskningsstillinger inden for den strafferetlige arena, men det er også ideelt til at konsolidere din professionelle erfaring.

Kurset ser på kriminologi fra både et teoretisk og et anvendt perspektiv, og dækker områder, herunder strafferet, fængsler, kriminalitetsforebyggelse og kriminalitet og lovovertrædermønstre.

Du vil anvende forskningsmetoder og -teknikker såsom at vurdere mønstre i specifikke former for forbrydelser og krænkende adfærd og overveje udbredelsen, karakteristika og typologier af specifikke typer af lovovertrædelser. Du vil også kritisk vurdere nyere og aktuelle politikker og praksis vedrørende kriminalitetskontrol og samfundssikkerhed. Mulighedsmoduler giver dig mulighed for at udvikle en specialisering inden for et område, der interesserer dig, såsom efterretningsanalyse, psykologi og kriminalitet, seksuel vold, terrorisme og terrorbekæmpelse og bymønstre.

London Met inviterer gæsteprofessorer og eksperter i strafferet og kriminelle områder til universitetet for at dele deres ekspertise. Disse gæstebesøg supplerer viden hos vores akademikere, som er aktivt engageret i forskningsområder, herunder gadekriminalitet, bander og politikameraer. Deres ekspertise vil støtte dig, når du laver din afhandling i kriminologi og strafferet.

Ved afslutningen af kurset vil du være i stand til at håndtere komplekse problemstillinger både systematisk og kreativt, foretage sunde vurderinger i mangel af fuldstændige data og kommunikere dine konklusioner klart.

Indlæggelser

Studenterklæringer

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master in Criminology
    • Malmö, Sverige
  • MA i kriminologi
    • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige
  • MA i kriminologi med retspsykologi
    • Kingston upon Thames, Det Forenede Kongerige