Keystone logo
Long Island University

Long Island University

Long Island University

Introduktion

Long Island University , grundlagt i 1926, fortsætter med at omdefinere videregående uddannelser og giver akademisk undervisning af høj kvalitet af fakulteter i verdensklasse. Anerkendt af Forbes for sin vægt på erfaringsbaseret læring og af Brookings Institution for dens "værditilvækst" til studerendes resultater, tilbyder LIU næsten 250-graders programmer med et netværk på over 280.000 alumner, der omfatter industriledere og iværksættere over hele kloden.

LIU Brooklyn gør det muligt for studerende at realisere deres fulde potentiale som etisk funderede, intellektuelt energiske og socialt ansvarlige globale borgere. Campus tilbyder flere professionelle programmer inden for sundhedspleje end nogen anden campus i New Yorks hovedstadsområde, herunder Arnold og Marie Schwartz College of Pharmacy & Health Science og Harriet Rothkopf Heilbrunn School of Nursing. LIU Brooklyn er hjemsted for Kumble Theatre for the Performing Arts, et dynamisk spillested designet til at nære elevernes kunstneriske udforskning, og Division I-sportshold.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • New York

    1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, USA, , New York

  • Brookville

    720 Northern Boulevard, , Brookville

Spørgsmål