Keystone logo
Louisiana College

Louisiana College

Louisiana College

Introduktion

Louisiana College blev grundlagt i 1906 og er et Kristus-centreret samfund, der er forpligtet til akademisk ekspertise, hvor studerende er udstyret til at leve, lære og tjene. Med en vision om at forberede kandidater og transformere liv udvikler LC studerendes intellekt og modenhed med læseplan og åndelige principper, der er karakteriseret ved tre ord: relevant, relationel og streng.

Louisiana College tiltrækker studerende, der søger et kollegium, der vil styrke og integrere deres tro på mere end 70 studieområder, og studerende krediterer professorer for medfølelse og investering i hele den studerende. LC blev udnævnt til Top 30 Christian College af bestvalueschools.org.

Kollegiet tilbyder økonomisk bistand til kvalificerede studerende gennem stipendier, der kan gælde for det gratis gebyr, fast undervisning. Faktisk modtager mere end 96 procent af de studerende en eller anden form for økonomisk støtte.

Livet uden for klasseværelset inkluderer 13 mænds og kvinders NAIA-sportsgrene. Andre muligheder for at blive involveret inkluderer intramurals, teater, LC-band, Baptist Collegiate Ministries, serviceindlæring, praktikophold, studenterregering, missionsture, æreforeninger og mange studenterklubber.

Den sikreste og næstmest forskelligartede universitetscampus i Louisiana ifølge niche.com, LC har studerende fra hele landet og verden. Efter eksamen er studerende klar til at transformere deres verden som et resultat af den karakteristiske kristne liberale kunstuddannelse, der findes på Louisiana College .

Placeringer

  • Pineville

    College Drive,1140, 71360, Pineville

    Spørgsmål