Keystone logo
Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Loyola Marymount University

Introduktion

Loyola Marymount University tilbyder streng bachelor, kandidat og professionelle programmer til fagligt ambitiøse studerende forpligtet til liv mening og formål. Vi nyder godt af vores placering i Los Angeles, en dynamisk by, der sætter skarpt fokus på de spørgsmål i vor tid og giver en ideel baggrund for studier, forskning, kreative arbejde, og aktivt engagement. Ved intention og filosofi inviterer vi mænd og kvinder forskellige i talenter, interesser og kulturelle baggrunde til at berige vores pædagogiske samfund og fremme vores mission:

Fremme af læring Uddannelsen af ​​det hele menneske Tjenesten Troens og fremme af retfærdighed

Universitetet er institutionelt forpligtet til katolicismen og tager sin grundlæggende inspiration fra den kombinerede arv af Jesuitterne, de Marymount søstre og Sisters of St. Joseph i Orange. Denne katolske identitet og religiøse arv skelne LMU fra andre universiteter og give touchstones for at forstå vores trefoldige mission

Fremme af læring

På LMU, fremme af læring finder sted inden for rammerne af en intellektuel tradition at:

Insisterer på kritisk tænkning og udvikling af fantasi og kunstneriske udtryk Tager filosofiske og teologiske discipliner alvorligt Engagerer sig i etisk diskurs og omfavner søgen efter værdier Respekterer den enkeltes integritet, mens på samme tid forfølger almene Ser verden som sakramentale og søger at finde Gud i alle ting Tilskynder til en integration af viden, hvor "tro og fornuft vidner til enheden af ​​al sandhed" (Ex Corde Ecclesiae, 1990, # 17)

Som grundlag for undersøgelse og læring, vi stræber efter at skabe en interkulturel samfund og fremme økumenisk og interreligiøs dialog. Det betyder, at LMU fremme af læring er en radikal forpligtelse til fri og ærlig undersøgelse-men altid med ærbødighed før mysteriet om universet og åbenhed over for transcendent virkelighed.

Uddannelsen af ​​det hele menneske

Med rødder i den åndelige humanisme af de tidligste jesuitiske skoler, LMU pædagogiske tradition har en blivende bekymring for uddannelse af det hele menneske. I dag forstår vi dette som en samtidig proces af information, dannelse og transformation. Uddannelsen af ​​det hele menneske indeholder således disse punkter: Det tilskynder personlig integrering af den studerendes tænkning, følelse, at vælge, udviklende selv. Det gør den ved at fremme ikke kun akademisk og faglig udvikling, men også fysiske, sociale, psykologiske, moralske, kulturelle og religiøse / spirituelle vækst.

Det fremmer dannelsen af ​​karakter og værdier, mening og formål. Som studerende lærer at "læse", hvad der foregår i deres eget liv og i den større verden, opfordres de til at vokse i de færdigheder af personlige og sociale færdigheder er nødvendige for ansvarlige samfundsborgere.

Det søger at udvikle mænd og kvinder for andre. LMU opfordrer studerende, undervisere og personale til at identificere sig med dem, der lever på kanten af ​​samfundet, således at den intellektuelle forespørgsel og moralsk refleksion endemiske for universitetets liv vil føre til meningsfyldt arbejde for transformativ social forandring.

Tjenesten Troens og fremme af retfærdighed

Vi tager alvorligt begge dele af denne sætning. Troens tjeneste omfatter såvel alle måder, hvorpå universitetet udøver sin katolske intellektuelle, kulturelle og religiøse arv. Disse måder omfatter specifikke kurser og akademiske programmer samt muligheder for tilbedelse, tro dannelse og åndelig udvikling.

Tjenesten Troens ærer også den virkelighed religiøs pluralisme på vores campus og omfavner tværreligiøs dialog i formelle og uformelle sammenhænge. Det ønskede resultat af sådanne møder bevæger os ud over tolerancen for gensidig respekt og forståelse, uddyber påskønnelse af ens egen tro, og skaber muligheder for at engagere andre, der deler en længsel efter meningsfulde liv.

Endelig har LMU vi insistere på, at forkyndelse af tro er ufuldstændig uden at fremme retfærdighed. Sammen med universitetets sponsorerer religiøse ordrer og post-Vatikankoncil kirke tror vi, at deltage i kampen for retfærdighed på måder passer til vores akademiske miljø er et krav, der ikke blot er en valgmulighed-bibelske tro. I denne kamp LMU gør fælles sag med alle, der deler en forpligtelse til lokal og global retfærdighed, uanset om de er motiveret af tro eller andre ædle idealer.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Los Angeles

    1 LMU Drive, 90045, Los Angeles

    Spørgsmål