Keystone logo
Lithuanian Sports University

Lithuanian Sports University

Lithuanian Sports University

Introduktion

Lithuanian Sports University ( LSU ) er stolt af at være det eneste specialiserede universitet i Litauen, som har forenet bevægelses- og sportsvidenskab i over otte årtier. Studier inden for sport og relaterede områder vinder popularitet og åbner samtidig nye muligheder for succesrige kandidater. Der vil være en konstant stigning i behovet for fagfolk, der hjælper dem, der stræber efter et sundt, aktivt og langt liv.

Derfor kan du få succes i livet sammen med LSU , hvor studier, idrætsvidenskab og praksis hænger sammen. Enestående opmærksomhed til enhver international studerende, videnskabsbaserede studier og et sportslivsfællesskab vil give viden og interessant oplevelse hver dag. Træf det rigtige valg, og det vil hjælpe med at implementere dine mål og blive enestående.

Blandt LSU -kandidaterne er der mange fremtrædende videnskabsmænd, verdenskendte trænere, berømte atleter og fremtrædende offentlige personer. Et stort antal af LSU -studerende og kandidater er blevet mestre og prisvindere af de olympiske lege, verdensmesterskaber og europæiske mesterskaber.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Ranglister

  Tidsskriftet "Reitingai" har offentliggjort den seneste evaluering af litauiske højere uddannelsesinstitutioner. Lithuanian Sports University ( LSU ) blev bedst vurderet i kategorierne "Nuværende og fremtidige akademiske medarbejdere", "Konkurrence i det internationale studieområde" og "Studenter og studier".
  Ifølge rangeringskriteriet "Nuværende og fremtidige akademiske medarbejdere" kom LSU på tredjepladsen af elleve statsuniversiteter i Litauen - det fik 6,59 ud af de mulige 10 point.

  Vores bidrag til sportsvidenskab er internationalt anerkendt. LSU blev sammen med andre sportsvidenskabelige videregående uddannelsesinstitutioner og -afdelinger i verden rangeret i Shanghai-ranglistens globale rangering af sportsvidenskabelige skoler og -afdelinger. I 2022 lå LSU på en 133. plads. Men vi har kapacitet til at være blandt verdens 100 bedste sportsvidenskabelige universiteter og afdelinger i de næste fem år.

  Universitetet deltager aktivt i processerne med at skabe den europæiske videregående uddannelse

  Område (herefter EHEA ). LSU er det eneste specialiserede universitet i landet og medlem af European Network for Sport Science, Education and Employment (ENSSEE), European Observatory for Sport and Employment (EOSE), Baltic Sport Science Association (BSSS), European Association of Sport Ledelse (EASM) og medlem af European College of Sport Science (ECSS).

  Placeringer

  • Kaunas

   Lietuvos sporto universitetas Sporto 6, 44221, Kaunas

   Spørgsmål