Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Introduktion

Om os

Center of excellence for videregående uddannelser i ledelse

Vi er helt dedikeret til uddannelse og innovation – for mennesker, for virksomheder og institutioner, for Centralschweiz og for verden.

Lucerne School of Business er det centrale Schweiz' ekspertisecenter inden for de økonomisk og socialt vigtige områder af erhvervs- og regionaløkonomi, bank og finans, kommunikation og marketing samt turisme og mobilitet. De krævende, praktisk relevante og forskningsbaserede bachelor- og kandidatuddannelser, vi tilbyder, er medvirkende til at uddanne kvalificerede medarbejdere til virksomheder, offentlige institutioner og almennyttige organisationer. Vores portefølje af bredt baserede efter- og videreuddannelsesprogrammer gør os til den største efteruddannelsesudbyder blandt Schweiz' handelshøjskoler på universiteter for anvendt videnskab. Vi er forpligtet til at forankre vores forsknings- og udviklingsprojekter i dialogen mellem forskning, erhvervsliv og samfundet. Kunder fra alle dele af samfundet nyder godt af vores eksperters brede viden og enorme projektledelseserfaring. Med base i Lucerne og Zug-Rotkreuz i det centrale Schweiz tilbyder vores omfattende nationale og internationale netværk Pathways til verden. Omkring 350 medarbejdere arbejder for Lucerne School of Business, som alle besidder et højt niveau af forsknings- og akademiske færdigheder samt bredt funderet praktisk ekspertise. I øjeblikket nyder omkring 2.200 studerende ud af vores bachelor- og kandidatuddannelser. Sidste år deltog omkring 2.200 mennesker i vores efteruddannelse og executive CAS-, DAS- og MAS-programmer, hvoraf 4.800 deltog i et specialistkursus eller -seminar.

Lucerne School of Business tilbyder yderligere programmer for finansiering og fast ejendom

Vores mission

Bidrag
Lucerne School of Business udvikler mennesker og organisationer, især i det centrale Schweiz, men også nationalt og internationalt. Dets tjenester er tilpasset de nuværende og fremtidige behov hos dets partnere fra erhvervs- og forskningsmiljøer såvel som fra samfundet generelt.

Aktivitet
Skolens mandat dækker uddannelser, efter- og videreuddannelse samt forskning og konsulentydelser. Dens grad og efter- og videreuddannelsesprogrammer giver fagligt orienterede kvalifikationer og er forskningsbaserede; dens forskning er anvendelsesorienteret, konkurrencedygtig og åben for eksperimenter; dets tjenester er markedstilpassede, implementeringsorienterede og baseret på forskning.

Mennesker
Studerende og ansatte sætter pris på at lære og arbejde på universitetet. Ambitiøse mål nås takket være pragmatisk samarbejde i og mellem enheder af overskuelig størrelse. Studerende og medarbejdere optræder ansvarligt som et team; de er nysgerrige, præcise og selvreflekterende.

Kvalitet: En opskrift på succes

Pejlemærket for vores uddannelsestilbud er arbejdsmarkedet: Mere end 95 procent af vores studerende er hurtigt i beskæftigelse efter endt uddannelse. 70 procent går endda direkte til lederstillinger. Vi måler succesen af vores efter- og videreuddannelsesprogrammer ud fra vores studerendes tilfredshed og indvirkningen på deres professionelle karriere. På samme måde måles kvaliteten af vores forskning i forhold til dens accept af forskningsmiljøet og dens relevans for kommercielle virksomheder, institutioner og foreninger.

Campus funktioner

En organisation, to campusser, fire institutter

Lucerne School of Business underviser og udfører forskning i Lucerne og Rotkreuz. Dens campusser er centralt beliggende og godt betjent af offentlig transport.

  Akkrediteringer

  AACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, , Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Spørgsmål