Keystone logo
Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Introduktion

Født i 2004, School of Management of the University tilbyder 44 universitetsmastere, 12 eksekutivmastere og mere end 40 erhvervskurser.

Det fremmer mange initiativer såsom seminarer, konferencer, symposier og Summers Schools, adresserer også samfund, lov og forretningsspørgsmål gennem henholdsvis de kurser og masterprogrammer, der leveres af henholdsvis School of Law og School of International Studies.

I denne udviklingsproces har skolen gradvist konsolideret adskillige og vigtige forbindelser med virksomheder, offentlige institutioner, sundhedsorganisationer og sociale virksomheder, hvor den fungerer som en privilegeret samtalepartner. Fra dette perspektiv sigter det mod at yde et bidrag til det institutionelle og kulturelle mønster ved at levere ekspertise og ressourcer samt et dybt engagement i forbedring og vækst i Italien og Middelhavsområdet. Med andre ord præsenterer LUM School of Management sammen med dets sammensatte dele en moderne organisation, der er i stand til at oversætte grundlæggernes principper: styrkelse af udvekslingsmønstre mellem fakultetet og studerende: mellem akademiet og det produktive system, samtidig med at der skabes værdifulde synergier. Det er vigtigt at understrege på den placering af høj kvalitet, som skolen leverer, forudsat en række fordele og positive effekter, ikke kun for studerende, både hvad angår deres akademiske præstationer og deres anvendelsesevne, men også for lokale, private og offentlige virksomheder og firmaer. med hvem der er underskrevet aftaler og aftalememorandum. School of International Studies blev oprettet med det formål at skabe en specialiseret postgraduate uddannelse for internationale ledere i relevante økonomiske og sociale spørgsmål.

Skolens fremtidige historie skal dog stadig skrives: sider, der fortæller stolthed og lidenskab for dem, der deltager i dette hårde eventyr for at opbygge landets fremskridt med styrken af værdier, ideer og forhåbninger.

Placeringer

  • Bari

    Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA), 70010, Bari

  • Milan

    viale Murillo, 17, 20149, Milan

Spørgsmål