Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Liberty University Online

Liberty University Online

Liberty University Online

Introduktion

Banebrydende fjernundervisning siden 1985, Liberty University er nu landets største private, nonprofit online-universitet. Som en del af verdens største kristne universitet, Liberty University Online tilbyder en unik tilgang til online-undervisning.

Mere end 95.000 studerende verden nyder den samme kvalitet uddannelse som Libertys boligområder studerende med den ekstra fleksibilitet online klasser. Tilbyder mere end 245 fjernundervisning grader fra det certifikat til ph.d.-niveau, Liberty Online er uddannelse studerende som Champions for Kristus gennem online uddannelse.

En fjernundervisning grad fra Liberty Online er en investering, der vil gøre en livslang effekt. Klasser på Liberty online kristne universitet bliver undervist på en fleksibel virtuelt klasseværelse, designet til at være både spændende og udfordrende. Studerende, der vælger online uddannelse har adgang til en utrolig bred vifte af læringsressourcer og kan færdiggøre deres fjernundervisning grader på deres egen tidsplan.

Liberty er konsekvent placeret blandt de 10 bedste online universiteter ved Online Education Database på grund af dens høje fastholdelse og graduering satser. Liberty er akkrediteret af Kommissionen på Colleges i det sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler, den højest mulige akkreditering.

Hvorfor Liberty University Online?

Mere end 245 uddannelser Amerikas største, private, nonprofit universitet Alle kurser undervises fra en kristen verdenssyn Laveste undervisningsafgifter satser blandt top online universiteter

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Lynchburg

    1971 University Blvd., 24515, Lynchburg

Programmer

Spørgsmål