Keystone logo
MacEwan University

MacEwan University

MacEwan University

Introduktion

MacEwan University grundlagt i 1971 og tilbyder studerende-fokuseret instruktion i en varm og støttende atmosfære. Vi fokuserer på undervisning, så vores studerende kan fokusere på læring.

Tilbyder mere end 65 programmer, tilbyder universitetet en transformerende uddannelse i et samarbejde og støttende læringsmiljø. Kreativitet trives her gennem forskning og innovation, der engagerer studerende, fakulteter og samfundet.

Studerende tilfredshed

MacEwan University har et forsætligt fokus på undervisning og har som et resultat scoret meget godt i Globe and Mail's Canadian University Report. I 2014-rapporten gav vores studerende os topkarakterer - tildelte os “A +” -karakterer for vores instruktørers undervisningsstil og vores klassestørrelser sammen med “A” -karakterer for kvaliteten af vores undervisning og studerendes fakultetsinteraktion.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Edmonton

    104 Avenue Northwest,10700, T5J 4S2, Edmonton

    Spørgsmål