Keystone logo
Mahasarakham University

Mahasarakham University

Mahasarakham University

Introduktion

MSU med et overblik

 • MSU er et omfattende universitet, der består af 17 fakulteter, 2 colleges, 1 skole og 1 institution.
 • MSU har 2 campusser
 • MSU tilbyder 177 grader: 87 bacheloruddannelser, 57 kandidatuddannelser og 33 doktorgradsuddannelser.
 • I 2016 har MSU 1.268 akademiske medarbejdere og 2.316 støttepersonale.
 • I 2016 er der 40.759 studerende på MSU, heraf 49 diplomstuderende (0.12%), 37.644 bachelorstuderende (92.36%), 2.206 kandidatstuderende (5.41%) og 860 doktorander (2.11%).
 • I 2016 har MSU tilmeldt 123 internationale studerende fra Cambodja, Kina, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Pakistan, Sydkorea, Sudan, Taiwan, UK, USA og Vietnam.
 • MSU huser mere end 30 centrale enheder for samfundsinddragelse og støtte uddannelse.
 • I 2016 påtog MSU 148 samfundsengageprojekter med et samlet budget på 11.570.000 THB), og mange flere blev lanceret i de følgende år.
 • I 2016 gennemførte MSU 166 forskellige forskningsprojekter med et samlet budget på 46.100.628 THB.

Mahasarakham University (MSU), der blev oprettet i 1967, er et offentligt og progressivt universitet beliggende i hjertet af det nordøstlige Thailand. Det er kendt som Center for Education, der tilbyder et panorama i verdensklasse med mere miljøansvarlig eksistens og bæredygtige projekter. MSU har en lang og stolt tradition for videnskabelig ekspertise og forskning. Som en uddannelsesinstitution anerkender MSU en iboende forpligtelse til at tjene en videnskabsverden, dens studerende og alumner, erhvervene og samfundet.

MSU menes at være et af de bedste omfattende universiteter i Thailand. Af mange anerkendte universiteter i Asien, især i ASEAN, har MSU vist sig at være en institution, der har givet sine studerende adskillige velkomne grader. Som et omfattende offentligt universitet tilbyder MSU i alt 177 bachelor- og postgraduate-programmer, herunder 87 bachelor-, 57 kandidat- og 33 doktorgradsuddannelser inden for områderne sundhedsvidenskab, humaniora og samfundsvidenskab og videnskaber og teknologi. Af disse brede grader af grader tilbyder MSU også internationale programmer med engelsk som undervisningsmedium bestående af 4 bacheloruddannelser, 1 kandidatuddannelser og 2 doktorgradsuddannelser, nemlig Bachelor of Business Administration (International Business), Bachelor of Accountancy, Bachelor of Arts ( International Tourism Management), Bachelor of Arts-programmet i engelsk til international kommunikation, Master of Science (Palaeontology), Doctor of Philosophy (Palaeontology) og Doctor of Philosophy (Food Technology).

MSU har i øjeblikket (fra 2017) 17 fakulteter, 2 colleges, 1 skole og 1 institution som følger: College of Music, College of Politics and Governance, Fakultet for kulturvidenskab, Fakultet for Uddannelse, Fakultet for Kunsten og Anvendt Kunst, Fakultet for humaniora og samfundsvidenskab, Det juridiske fakultet, Fakultet for turisme og hotelforvaltning, Mahasarakham Business School, Det medicinske fakultet, Det sygeplejefakultet, Det farmaceutiske fakultet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Det Dyrlægevidenskabelige Fakultet, Det Arkitekturfakultet, Byudvikling og kreativ kunst, Fakultet for ingeniørarbejde, Fakultet for miljø- og ressourceundersøgelser, Fakultet for informatik, Det Naturvidenskabelige fakultet, Det Tekniske Fakultet og Walai Rukhavej Research Institute.

MSU beskæftiger over 3.584 ansatte. Af disse er 1.268 ansatte i akademisk undervisning, og 2.316 er universitetsadministrations- og supportpersonale. Samlet skolastisk tilmelding ved MSU i studieåret 2017 steg til 41.000 studerende.

119074_pexels-photo-1543895.jpeg

MSU anses for at være blandt de førende universiteter i Thailand og har betragtet som et hurtigt voksende universitetsklassificeret universitet. MSU er det eneste thailandske universitet, der tilbyder M.Sc. og ph.d. i paleontologi og BA i khmer sprog. MSU er det første universitet i det nordøstlige Thailand, der tilbyder et bachelor of Arts-program i regnskab og det andet, der starter en ph.d. kursus i det samme emne. MSU er det første universitet i landet, der opretter et fakultet for kulturvidenskab. MSU er det første thailandske universitet, der tilslutter sig Microsoft Regional Campus IT-program. Derudover valgte Fakultet for Uddannelse, flagskibet af MSU som Thailands Bedste Uddannelsesfakultet af National Education Office. MSU oprettede American Corner og et nyt ASEAN Studies Center på Fakultet for Humaniora og Samfundsvidenskab. Desuden har MSU det første naturlige medicinske svampemuseum i Thailand og Asien kaldet Natural Medicinal Mushroom Museum oprettet for at være læringscenter for udvidelse og formidling af viden om naturlige medicinske svampe.

MSUs verdensklasse-kvalitet er gjort klart i henhold til en række internationale organisationer, herunder URAP, QS Asian University Ranking, SCImago Institutions Ranking (SIR) World Report, UI GreenMetric World Universities Ranking, Webrometric, 4icu Web Popularity Ranking og Alexa Web Ranking . Denne succes indebærer, at MSU i den nærmeste fremtid vil etablere sin enestående anerkendelse på nationalt plan og globalt.

119077_pexels-photo-256262.jpeg

MSU er anerkendt og meget anset for fremragende undervisning og forskning, dets smukke og moderne campus, sit engagement i samfundet og kvaliteten af dets kandidater. MSU er blevet tildelt 5 stjerner for undervisning, faciliteter og engagement i QS Stars Rating. Dette gør det tydeligt, at MSU har avancerede faciliteter og internationalt anerkendt undervisningsfakultet samt regionalt og lokalt engagement. Derudover er MSU blevet rangeret i UI GreenMetric World University Ranking, hvilket attesterer sit engagement i kampagnen “Green University” såvel som for menneskers og miljøets trivsel. MSU forsøger også at fremme tilgængelighed til deres online publikationer og er blevet rangeret i Webometrics Ranking. MSU vil fortsætte med sin plan for akademisk berigelse og er forpligtet til at opretholde tætte bånd med vores partnere og nærliggende samfund gennem vores "Community of Scholars."

Hvert år besøger der et antal kaliberforskere og gæsteprofessorer fra både regerings- og ikke-regeringssektioner over hele verden for at gennemføre fælles forskningsprojekter inden for sådanne områder, som sjældent findes et andet sted eller forskelligt fra andre dele af verden; for eksempel ved Palaeontological Research and Education Center, Walai Rukhavej Botanical Research Institute, Northeastern Leaf-inservation Conservation Center og Natural Medicinal Mushroom Museum.

Som en videregående uddannelsesinstitution i det 21. århundrede indser MSU, at vi ikke længere kan trække linjen ved de konventionelle missioner med undervisning og forskning, men også er nødt til at omfatte missionen til at overføre viden til samfund. MSU er overbevist om, at universitetet ved at udvide deltagelsen i lokalsamfund kan hjælpe med at skabe og tilføje værdier samt forbedre kapaciteterne hos en lang række mennesker, herunder forskere i verdensklasse, lokale forskere, MSU-ansatte, MSU-studerende, samfund og lokale mennesker. Derfor fører MSUs stærke præstation på tværs af det akademiske og engagement universitetet til at være en professionel inden for uddannelsesverdenen og tro på, at et universitet i verdensklasse ikke kun skal være i stand til at producere og offentliggøre forskning på internationalt niveau, men også være i stand til at hjælpe med at udvikle og forbedre græsrødder i samfundet.

119076_pexels-photo-1059116.jpeg

MSU er blevet stærkt målbevidst og sigter mod at opnå yderligere international anerkendelse.

For at lette akademisk samarbejde med sine oversøiske partnerinstitutioner har MSU underskrevet aftalememorandum med over hundrede og halvtreds institutioner i 26 lande, nemlig Australien, Belgien, Brunei, Cambodja, Canada, Kina, Danmark, Frankrig, Tyskland, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Malaysia, Mongoliet, Myanmar, Netherland, New Zealand, Pakistan, Filippinerne, Rusland, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan, Thailand, UK, USA og Vietnam.

Med fremgang til den lysere fremtid på verdensklasse har MSU fortsat sit tætte partnerskab med sine samarbejdspartnere over hele verden gennem en række akademiske aktiviteter, der er blevet gennemført i fællesskab; for eksempel de fælles uddannelser mellem MSU og partneruniversiteter, herunder Groupe Sup De Co Montpellier Business School (Frankrig), Hue University (Vietnam), Guangxi University for Nationalities (Kina) og Nanjing Audit University (China).

Desuden er forskere ved MSU som forskningsorienteret læringsinstitution involveret i undersøgelser af global betydning. De understreger tværfaglige tilgange, der trækker ud fra videnskaber, samfundsvidenskab og humaniora. MSU støtter fuldt ud sit forskningssamfund til at fremme læring gennem det kreative interaktion mellem undervisning og forskning af højeste kvalitet. Navnlig arbejder MSU sammen med lokale, regionale, nationale og internationale medlemmer af forskersamfundet for at fremme og stævne ekspertise inden for forskning (fagfællebedømt, højt kaliber med national og international anerkendelse). Der lægges særlig vægt på tværfaglig forskning med samarbejde mellem en række afdelinger, programmer, discipliner, centre og institutter og deltagelse af studerende (både kandidatuddannede og studerende) i forskningsarbejde og projekter.

119078_people-coffee-notes-tea.jpg

MSU gennemfører mange studerendeudviklingsrelaterede projekter for at forbedre studerendes mobilitet såvel som for at sprede akademisk viden i hele regionen. I 2015 påtog MSU 126 studerendeudviklingsrelaterede projekter med et samlet budget på 5.958.740 Baht og gennemførte over 760 forskningsprojekter med et samlet forskningsbudget fra interne og eksterne midler på 94.435.305 Baht.

Nu og i fremtiden stræber MSU efter at fortsætte sin støtte til forskning, der er væsentlig, spændende og ansvarlig, mens den også søger at sikre, at vores fakulteter respekterer grundlæggende forskningsprincipper, mens de stræber efter at åbne en ny videnskabelig æra med banebrydende forskning.

MSU ejer nationens patenter fra fremragende og kvalitetsforskning og et voksende antal patenter inden for banebrydende områder såsom nanoteknologi, bioteknologi, teknik og silkeinnovation. Det antages således, at MSU kunne arbejde på at forbedre forskningskvalitet og output, hvilket snart vil gøre MSU til et af de førende forskningsuniversiteter i landet og regionen.

I denne forbindelse understøtter MSU også samarbejde mellem universiteter og industrier inden for uddannelse, forskning og teknologioverførsel med et stærkt fokus på at hjælpe den samfundsbaserede virksomhed med at få en teknologisk fordel på deres konkurrence. MSU's University-Industry Cooperation Center (UIC) finansieret af Commission for Higher Education of Thailand og National Office of Science and Technology Development Agency (NSTDA) giver forbindelser mellem MSU-studerende, personale, forskere, regeringsafdelinger, private virksomheder og andre uddannelsesinstitutioner til forskning og udvikling af innovation eller produkter gennem anvendelse af den bedst tilgængelige teknologiske og forskningsressource.

Med sit motto "Offentlig hengivenhed er en dygtighed for de lærde" er MSU forpligtet til at give sine potentielle studerende og potentielle partnere programmer af høj kvalitet, hvor den viden, der opnås, vil gøre det lettere for stærke forhold mellem lokalsamfund og uddannede personer. Efter at have indset fordelene ved at være lokalt beliggende vil MSU stræbe efter sin internationale anerkendelse for at øge lokalbefolkningens visdom og, vigtigere, dets studerendes og personales kaliber som kvalificerede forskere.

Placeringer

 • Kham Riang

  Khamriang Sub-District, Kantarawichai District, 44150, Kham Riang

  Spørgsmål