Keystone logo
Maine College of Art

Maine College of Art

Maine College of Art

Introduktion

Maine College of Art ligger i hjertet af Portland Arts District og tilbyder en Bachelor of Fine Arts, en Master of Fine Arts i Studio Art, en Master of Arts i Undervisning, et Salt Graduate Certificate i Dokumentarstudier samt fortsatte studier for voksne og unge, inklusive en intensivskoleintensiv for gymnasieelever.

Kollegiet har omdannet et flagskibsvarebutik til hovedbygningsbygningen med hvælvede klasseværelser og studier, der er åbne 24/7. Institut for Moderne Kunst ved Maine College of Art er også placeret i den porteous bygning og tjener en kritisk regional rolle i sit engagement i at præsentere nutidigt, provokerende arbejde af levende kunstnere fra Maine og over hele kloden. Joanne Waxman Library er et af de største uafhængige biblioteker i det nordlige New England.

På Maine College of Art bruger studerende det første år på at udvikle et fundament og det andet år på at udforske en række medier. I starten af junioråret erklærer eleverne en major og bruger de næste to år på at arbejde inden for deres disciplin. Maine College of Art tilbyder 11 majors i BFA-programmet: Animation & Game Art, Keramik, Grafisk Design, Illustration, Metalsmede & Smykker, Maleri, Fotografi, Printmaking, Skulptur, Tekstil & Modedesign og Træarbejde & Møbeldesign. Kollegiet tilbyder individuelle studier til alle juniorer og seniorer. Maine College of Art er en del af en alliance med fem kollegier, der giver studerende adgang til klasser og ressourcer i det omkringliggende område.

Placeringer

  • Portland

    Congress Street,522, 04101, Portland

    Spørgsmål