Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Maitripa College

Maitripa College

Maitripa College

Introduktion

Maitripa College er den første tibetansk buddhistisk kollegium i Pacific Northwest, og var vært for topmødet Dalai Lama på miljøet på maj 2013. Maitripa College er baseret på den overbevisning, at buddhistiske troede og praksis har væsentlige bidrag til at gøre til det amerikanske samfund og kultur. Anført af Geshe Lharampa, Yangsi Rinpoche, er Maitripa pædagogiske model baseret på tre søjler Scholarship, Meditation, og service, der giver en kontemplativ og transformativ lærerig oplevelse. Stipendier og ordinerede sangha stipendier, fleksibelt skema, og attraktionerne i Portland, Oregon, sætte din overkommelig kandidatgrad eller efteruddannelse inden for rækkevidde. Maitripa er både et kollegium og buddhistisk Meditation Center.

Maitripa College

Vores filosofi Uddannelse: De tre søjler

Vi tror på styrken i uddannelse til at dyrke vores potentiale til at skabe et meningsfuldt liv. Kernen i den Maitripa College uddannelse er de tre søjler i Scholarship, Meditation, og service.

Tre søjler Uddannelse på Maitripa College

For både Master of Arts i buddhistiske studier og Master of Divinity grader, de tre søjler i Scholarship, Meditation, og service er grundlæggende. Vi er klar over, at en af ​​disse tre søjler er tilgængelig i en række forskellige måder i vores liv-mindfulness kurser, dharma centre, gymnasier, og almennyttige organisationer er overalt. Kun ved Maitripa College er de kombineres for at skabe en transformativ og integreret uddannelse, som er funderet i traditionen.

Unikt for Maitripa College er det faktum, at vores meditation og filosofi kurser undervises både af uddannede vestlige forskere og traditionelt uddannede tibetanske mestre, herunder kernen i vores fakultet på nuværende tidspunkt, Geshe Lharampa Yangsi Rinpoche, der taler flydende engelsk og giver undervisning på en måde, det er afslappet, kærlig, og direkte fra sin egen erfaring.

Scholarship

Gennem streng akademisk undersøgelse, herunder kurser på Lamrim, Madhyamaka, engageret buddhisme, historie buddhistiske filosofi, teorier og metoder, og mere, har vi adgang til både bredden af ​​stipendium til rådighed i den vestlige akademi og dybden af ​​viden og visdom transmitteret gennem Gelug tradition for tibetansk buddhisme. Gennem åben dialog og seminar-stil klasser, vores fakultet og studerende gør buddhistisk legat levende.

Meditation

I modsætning til mange steder, hvor man kan øve mindfulness eller mediterer i dag, er vores meditationskurser kombineret med studier og tilbyder en klar og direkte vej til at sætte sig med ens sind. Gennem indledende eksponering for stien gennem klassisk og moderne litteratur, umiddelbart efterfulgt af at sidde praksis på det samme, skaber vi et kort for at forstå vores erfaringer i meditation. Som et resultat af meditation søjle, lærer vi de modgift til en ængstelig eller kedeligt sind-både i teori og praksis. Vores klasser er på en gang moderne, fokuseret på fælles problemer og misforståelser af nutidig praksis, og gamle, tappe traditionelle og tid-testet metoder til at sætte sig med sindet.

Service

Tjenesten søjle er, hvor "gummi opfylder vej" i Maitripa College uddannelse. Udforskning relationer uden for College grunde, er studerende parret med et fællesskab partner, med hvem de dedikerer deres tid og kræfter i tjenesten. Arbejde i hospice, i fængsler, på skoler, med de hjemløse samfund, i interreligiøse miljøer, eller i en række andre frivillige kapacitet i og omkring Portland, eleverne bliver guidet til at udvikle personlige åndelige dannelse som grundlag, hvorfra man kan tage deres undersøgelse og øve off puden og ud i verden til gavn for andre.

I deres første semester of Service Learning uddannelse, studerende fokusere på en behovene-analyse undersøgelse af målrettede sociale ydelser grupper i Portland. I de følgende semestre, studerende træner og i sidste ende tjene med udvalgte partnerorganisationer, og deltage i regelmæssige møder med struktureret refleksion og analyse i små grupper med Yangsi Rinpoche og andre Maitripa personale. Samtidig studerende har gavn af erfaringerne fra en række gæstetalere fra lokale service organisationer, der vil slutte sig til klassen til at dele deres viden og inspiration.

Service Learning program kulminerer i slutningen af ​​to år med mundtlig og skriftlig præsentation, som søger at integrere de studerendes interne og eksterne erfaringer i tjeneste, samt kontekstualisere deres service erfaring inden for større paradigme af deres uddannelse på Maitripa.Det er ikke nok til at blive brænder. Du skal handle. Der er to aspekter til handling. Den ene er at overvinde de fordrejninger og trængsler i dit eget sind, der er i form af beroligende og til sidst bortvejre vrede. Dette er handling ud af medfølelse. Den anden er mere social, mere offentligt. Når noget skal gøres i verden til at rette op på den uret, hvis man er virkelig bekymret med fordel andre, er man nødt til at blive engageret, involveret. -His Hellighed Dalai Lama

Placeringer

  • Portland

    1119 SE Market St. Portland, Oregon 97214, , Portland

Spørgsmål