Keystone logo
Malmö University

Malmö University

Malmö University

Introduktion

Malmö University stræber efter at være en del af samfundet på alle niveauer. Uanset om det er regionalt, nationalt eller globalt, fokuserer det på at gøre verden til et bedre og mere retfærdigt sted.

Vi har en mission at være et aktivt knudepunkt for forskning, uddannelse og innovation. Vores forskning er ofte tværfaglig og forfølges i samarbejde med partnere uden for universitetet.

Hvorfor vælge Malmö University ?

Malmö University er ...

Collaborative

Tilbyder uddannelse af høj kvalitet, hvor lærere og studerende arbejder tæt sammen, og undervisere ses som vigtige bidragydere til læringsprocessen.

Entrepreneurial

Fremmer et iværksætter og innovativt læringsmiljø, der påvirker og påvirkes af uddannelsen og forskningen på Malmö University .

tværfaglig

Frembyder tværfaglige programmer, hvorved eleverne lærer fra forskellige fakulteter, afgørende vigtige på et stadig mere komplekst arbejdsmarked.

Alsidig

Virkelig internationale klasserum, hvor omkring en tredjedel af eleverne har en international baggrund - uvurderlig for studerende, der leder efter en global karriere.

Store, men ikke for store!

Den niende største højere uddannelsesinstitution i Sverige med 24.000 studerende.

Global

Studerende har mulighed for at studere i udlandet. Vi har aftaler med ca. 250 universiteter over hele verden.

Praktisk

Københavns internationale lufthavn Kastrup (Danmark) ligger kun 20 minutter med tog, og Københavns by 30 minutter væk. Netværksforbindelser herfra kan tage dig med tog i hele Europa og med fly, hvor som helst i verden!

Campus funktioner

    Placeringer

    • Malmö

      Nordenskiöldsgatan 1, 211 19, Malmö

    Spørgsmål