Keystone logo
Mandarin House

Mandarin House

Mandarin House

Introduktion

Over 50.000 studerende fra 100 + nationaliteter har valgt Mandarin House som deres kinesiske sprogskole, og vores ekspertise og omdømme i at hjælpe eleverne med at nå deres kinesiske mål er anden til ingen.

Vi er stolte af at have vundet internationale priser, nået de strengeste kvalitetsakkrediteringsstandarder og kun har beskæftiget de bedste lærere og medarbejdere, der alle er dedikeret til en ting: at give dig mulighed for at mestere kinesere så hurtigt og effektivt som muligt.

2017 er en ny start! Vores mission forbliver den samme; Vi ønsker at sikre, at du lærer Mandarin på dine vilkår hurtigt og effektivt.

Mandarin House var en af ​​de første, private mandarinskoler etableret i Kina. Vores mission var at give mandarinstuderende en skole, der tilbød fleksible kurser og uddannelsesmuligheder, der ville få dig til at mestre Mandarin på korteste og mest effektive måde.

Efter 10 års undervisning i kinesisk har Mandarin House hjulpet over 20.000 studerende fra hele verden til at nå deres sprogindlæringsmål. Vi har ændret elevers futures ved at hjælpe dem med at blive dygtige i mandarin og åbne op for en stor verden af ​​forretningsmæssige og sociale muligheder.

2014 er vores tiende års mandarinundervisning. Vores mission forbliver den samme; Vi ønsker at sikre, at du lærer Mandarin på dine vilkår hurtigt og effektivt. Klik på nedenstående links for at finde ud af mere om hvorfor Mandarin Houses 10 års lærerfaring gør os til den rigtige skole for dig.

Mandarin House Akkrediteringer

Siden 2004 har Mandarin House ført internationale kvalitetsstandarder i alle aspekter af drift og service levering til Kina. Der bør ikke være nogen undskyldning for at acceptere andre standarder end de bedste.

Sikkerhedskopiering af denne tro er vi stolte af at være kvalitetsakkrediteret af International Association of Language Centers (IALC). IALC blev grundlagt i 1983 og er et netværk af uafhængige sprogskoler af høj kvalitet, der underviser deres modersmål til internationale studerende. Der er en streng acceptproces og løbende overvågningsprocedure, der blandt andet dækker alle aspekter af vores aktiviteter, lokaler, læseplaner og kvaliteten af ​​vores lærere / medarbejdere.

 • Mandarin House er stolt Kinas eneste IALC medlemsskole
 • Mandarin House er regeringen anerkendt for at give Bildungsurlaub til tyske studerende
 • Mandarin House anerkendes at levere CSN til svenske studerende af det svenske ministerium for uddannelse og forskning
 • Mandarin House er registreret hos Hanban som et officielt HSK, BCT og YCT testcenter.

Vores ekspertise

Mandarin House var den første private kinesiske skole i Kina til:

 • Udvikle sin egen strukturerede, holistiske læreplan baseret på det grundlæggende princip om at levere kinesisk kommunikationstræning i virkeligheden.
 • Tilby junior kurser, herunder Kinas første sommerlejre og selvudviklede junior læreplaner fokuserede også på kinesisk virkelige liv.
 • Introducer den bredt accepterede operation model for gruppe klasse programmer ses i private skoler over hele Kina i dag.
 • Vær internasjonal kvalitet akkrediteret af IALC
 • Vær shortlisted og også den første til at vinde STM's World Language Provider of the Year.
 • Være et stort internationalt sprog i udlandet konferencen.

Vores priser

Nogle gange kan det være svært at tage noget på pålydende værdi i Kina og svært at fortælle om en skole taler sandheden eller blot taler tomme ord. Talk er billig, og ved at hævde at være Kinas førende kinesiske sprogskole, føler vi os forpligtet til at dele nogle af de anerkendelser og priser, vi har modtaget fra Kina og internationalt.

En af vores stolteste præstationer har været den anerkendelse, vi har modtaget fra afstemningssprog i udlandet, agenturer og organisationer til "World Language Provider Star Award" som tildelt af Study Travel Magazine. I 2008 blev vi nomineret som den første og til dato eneste kinesiske sprogskole og er siden blevet nomineret yderligere 7 gange som kulminerede i at blive tildelt topprisen for kategorien i 2009 og 2013.

Som vores administrerende direktør, sagde Jasmine Bian på tidspunktet: "Vi er meget stolte over at have vundet Star Award ... (og) vi vil fortsætte med at arbejde hårdt og yde professionel service til vores studerende fra hele verden. Mandarin House byder dig velkommen til Kina.

Andre anerkendelser omfatter at blive anbefalet af Lonely Planet China Guidebook og vinde hosting rettigheder til den 28. årlige IALC Workshop, 2011, der i sidste ende blev overværet af knap 300 sprogfolk fra hele verden, der fremviser vores skole til stor ros og beundring i processen blive det største sprog i udlandet industri begivenhed nogensinde holdt i Kina.

Uanset hvor du er, kan vi hjælpe dig med din mission for at mestre kinesisk.

Mandarin House arbejder aktivt med hundredvis af partnerorganisationer over hele verden; herunder universiteter, skoler og agenturer (både statslige og private) til at levere vores prisbelønnede sprogprogrammer til studerende fra hele verden.

10 grunde til at vælge Mandarin House

1. Internationalt akkrediteret af IALC - den eneste skole i Kina for at få vores kvalitet anerkendt på denne måde.

2. Etableret i 2004 og en af ​​de første private mandarinskoler i Kina, har vi hjulpet over 50.000 udenlandske studerende fra 100 + nationaliteter til at tale Mandarin.

3. Anerkendt af Hanban som et officielt HSK Kinesisk Færdigheds Test Center.

4. Kvalificerede og erfarne lærere. Alle er uddannet kvalificeret, tosproget, omfattende uddannet og har i gennemsnit 5000 kinesiske lærerfaringer.

5. Selvudviklet undervisningsplan. Regelmæssigt opdateret og revideret, designet af vores tidligere bedste lærere og er i overensstemmelse med både HSK & European CEFR.

6.. En bred vifte af programmer til 11 niveauer af kinesiske, små gruppe klasser, privat vejledning, business specialiseret kinesisk, HSK eksamen forberedelse, kinesisk læreruddannelse, praktik og junior sommer programmer.

7. Great Student Life. Facebook, alumni netværk og sjove, kulturelle aktiviteter organiseret hver uge som kinesisk madlavning, kalligrafi, byture, kung fu og meget, meget mere.

8. En række kvalitetsindkvartering muligheder - homestay, private studio lejligheder og fælles lejligheder.

9. Centrale, moderne beliggenheder lige i hjertet af det centrale Beijing, Shanghai, Suzhou, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Hongkong og New York City med rummelige, rene og dedikerede faciliteter.

10. Venlige, professionelle servicepersonale indbydende og hjælper dig med at bosætte dig i Kina. De giver dig også mulighed for at fremme din kineser udenfor klasseværelset!

Placeringer

 • Shanghai

  Head Office 12F, 650 Hankou Road, , Shanghai

  • Beijing

   Suite 317, Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, , Beijing

   • Hong Kong

    Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island, , Hong Kong

    • Guangzhou

     Suite 1403, Tower B, Zhongtai International Plaza, 161 West Linhe Road, , Guangzhou

     • Shenzhen

      Suite 1118, Xinhua Insurance Building, 171 Mintian Road, , Shenzhen

      • New York

       22 Rock Plaza, 22 West 48th Street, 10036, New York

       • Chengdu

        Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District, 610065, Chengdu

        • Suzhou

         Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park, , Suzhou

         • China Online

          China Online, Kina

          Programmer

           Institutionen tilbyder også:

           Spørgsmål