Keystone logo
Manipal University Dubai

Manipal University Dubai

Manipal University Dubai

Introduktion

Manipal University Dubai (MUD) er en gren campus Manipal University, Indien, den største private universitet i landet tilmelder mere end 25.000 studerende på tværs af 23 discipliner.

Manipal University, Indien er hjemsted for nogle af de fineste institutioner akademisk ekspertise, herunder Kasturba Medical College & Manipal Institute of Technology.

Manipal University etableret sin tilstedeværelse i Dubai, UAE i 2000. På nuværende Manipal University, Dubai indskriver over 1.500 studerende fra 26 nationer over hele kloden og er en indisk tværfaglig universitet i regionen.

MU Dubai flyttede ind i sin ikoniske state-of-the-art campus i september 2011. Spredt over 750.000 kvadratmeter bebygget område, kan den vidtstrakte campus rumme over 4000 studerende. Udover moderne specialbyggede klasseværelser, den nye campus i Dubai International Academic City (DIAC) huse banebrydende laboratorier i teknik, bioteknologi og informationsteknologi, og er også hjemsted for nogle af regionens bedste atelierer og værksteder for programmer medier og kommunikation og indretning.

Campus huser også en henslængt bibliotek, cafeteria, rigelige indendørs og udendørs sportsfaciliteter, herunder en atletik bane, tennisbaner, et motionscenter og fitnesscenter og et fritidshjem for drenge og piger. Hele campus er Wi-Fi aktiveret. Universitetets afdeling campus i Dubai bygger på samme stamtavle og kvalitet, der har set MU nå disse høje højder i Indien. Beyond akademikere, studerende på MU, Dubai får rigelig eksponering for fritidsaktiviteter arrangementer, sportsaktiviteter og andre kulturelle arrangementer. Universitetet har et blomstrende sportshold som har vundet laurbærrene på alle førende universitetsniveau begivenheder i regionen, og er lige så aktiv i kulturelle og litterære aktiviteter i Dubai.

Placeringer

  • Dubai

    G04,Dubai International Academic City (DIAC) PO Box 345050

    Spørgsmål