Keystone logo
Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Introduktion

På UMB har vi 4 campusser landsdækkende, et tilbud på 86 bachelor- og kandidatuddannelser godkendt af Ministeriet for National Uddannelse under den ansigt til ansigt og virtuelle modalitet, der har 10.000 studerende og efteruddannelsesprogrammer med mere end 40.000 studerende overalt landet i partnerskab med offentlige og private virksomheder.

For at opnå en kvalitetsuddannelse har vi udviklet 100 specialiserede højteknologiske akademiske laboratorier på vores campusser, der fremmer teoretisk-praktisk træning, så de studerende kan anvende al den viden, der læres i klassen.

UMB tænker på implementeringen af den viden, der er erhvervet i klassen og i laboratorierne, og tilskynder de studerendes iværksætterpraksis gennem 306 aftaler landsdækkende med virksomheder og organisationer fra alle sektorer i økonomien.

Vores akademiske model har markant forskningsuddannelsesprocesser, hvor udvikling af ny viden søges, hvilket afspejles i 23 forskningsgrupper, hvoraf 70% blev kategoriseret inden for de tre hovedkategorier af Colciencias, hvilket viser den fremragende ledelse i udviklingen af videnskab og teknologi i vores institution.

Forpligtet til uddannelse af fagfolk i et stadig mere globalt miljø har vores institution mere end 80 internationale aftaler med universiteter, fagforeninger og forskningscentre for at tilbyde akademiske programmer med internationale standarder og tilbyde studerendes mobilitetsaktiviteter, undervisning og forskning i 17 lande på 4 kontinenter.

Derudover er vores universitet forpligtet til samfundets behov, og til det formål har det udviklet utallige sociale projekter, hvoraf den første har været rettet mod at søge friheden for mennesker, der uretmæssigt er dømt i colombianske fængsler gennem projektet. Inocencia, det andet fokuserede på at støtte den handicappede befolkning i at forbedre deres livskvalitet takket være udviklingen af UMB Special Olympics for 33 år siden; Det tredje sociale projekt er oprettelsen af det iberoamerikanske center for personlig autonomi og teknisk assistance - CIAPAT - unikt i Colombia og det andet i Latinamerika, hvor vi fremmer teknologier til autonomi for ældre voksne og handicappede til udvikling af dine daglige aktiviteter.

Placeringer

  • Bogotá

    Carrera 1,No. 60-00, 110311, Bogotá

    Spørgsmål