Keystone logo
Maranatha Baptist University

Maranatha Baptist University

Maranatha Baptist University

Introduktion

Maranathas mission, "at udvikle ledere til forkyndelse i den lokale kirke og i verden 'Til ros af hans herlighed'" kommer direkte fra Efeserne 1:12, "at vi skal være til pris for hans herlighed, der først stole på Kristus. ” Maranathas institutionelle mission og værdier stammer fra dens trosbaserede, bibelske værdier. Som sådan er institutionens kerneidentitet som en konservativ, baptistisk institution for videregående uddannelse blevet godt vedligeholdt gennem sine fem årtier af drift. Inden for denne sammenhæng gennemgår administrationen og bestyrelsen regelmæssigt nutidige spørgsmål og nye tendenser.

Maranathas mission indebærer, at alle kandidater vil være effektivt rustet til at tjene Gud med kompetence i en kirke og i deres valgte kald. For at sikre kontinuitet og trofasthed over for missionen gør MBU sin doktrinære position og opførselsforventninger tydelige for alle potentielle studerende, personale og fakultet. Bibelsk-baserede livsstilsforventninger gælder ligeligt for alle medarbejdere og studerende.

En nøgle til at forstå Maranatha er dets tankegang i ministeriet. Integrerede og robuste systemer forbereder ledere (fra alle samfundslag) til at tjene i den lokale kirke og verden. Uanset hovedfag udfordres de studerende til at bruge deres uddannelse, gaver og talenter til at tjene Gud og andre med deres liv. Bibelens kerne er en del af den generelle uddannelsesdel for studerende i alle programmer, hvad enten de er på campus eller online. Hver klasse undervises ud fra et bibelsk verdensbillede. Kristentjeneste, frivilligt udført, er en integreret del af campuslivet, hvor over 90 procent af de studerende regelmæssigt deltager i en slags lokal gudstjeneste. Dette integrerede system til transmission af bibelske værdier hjælper eleverne med at vælge, prise og handle på deres tro både i løbet og efter collegeåret. Dette er det centrale kendetegn ved Maranatha Baptist University .

Placeringer

  • Watertown

    West Main Street,745, 53094, Watertown

    Spørgsmål