Keystone logo
Maranello Design Academy

Maranello Design Academy

Maranello Design Academy

Introduktion

"I Maranello skaber vi fremtidige bildesignere"

117698_Maranellokeystone02.png

Maranello Design Academy er en certificeret Graduate School specialiseret i design studier. Kurserne er certificeret af University 'Europa di Roma.

https://www.universitaeuropeadiroma.it

På Maranello Design Academy vi forpligtet til at uddanne studerende og omdanne dem til professionelle på højt niveau.

Vi har et unikt program, der er baseret på et meget tæt samarbejde med branchen og tilbyder meget specielle muligheder for at opleve den italienske design og kunstkultur.

Vores program er baseret på tre hovedstolper:

1. Læring ved at gøre

Studerende på MDA lærer ved at lave i små studieklasser under ledelse af professionelle designere, der giver mulighed for at nå et højt niveau af design færdigheder og kompetencer i løbet af studieårene.

2. Full immersion Sketching

Skitsering og læring design i gallerier og museer af nogle af de mest berømte sportsvogne og motorcykelproducenter som Ferrari, Maserati, Lamborghini, Ducati, Pagani og Alfa Romeo.

3. Full immersion Art

MDA-læseplanen omfatter besøg på de vigtigste italienske kunstmuseer og historiske arkitektoniske steder. På den måde udvikler eleverne deres æstetiske færdigheder inden for områder som maleri, skulptur og arkitektur ved at besøge de historiske mesterværker af den italienske kunstkultur i Rom, Firenze og Venedig.

Fuld nedsættelse

Bil design lever og trækker vejret i både klasseværelset og omgivelserne. Maranello Design Academy er dedikeret til at nedsætte eleverne i disse riger ved at tilbyde et unikt "Live Sketching Program".

Med vejledning af professionelle designere og udflugter, der udforsker bilmuseerne i Motor Valley, er eleverne på Maranello Design Academy udsat for eksempler på nutidige og historiske modeller for bil og motorcykler på Maserati, Ferrari, Lamborghini, Ducati og Paganias museer og gallerier. hvor de vil øve design skitsering "live".

Under disse særlige sketchingskurser introduceres eleverne til grundlæggende måder at se, tænke på og gøre, som er afgørende for alle interesserede i at forfølge en karriere inden for transportdesign.

Fabriksbesøg

Maranello Design Academy uddannelsesfilosofi er forankret i en dyb interaktion mellem lærere og studerende i studiet, på banen og i en-til-en mentor. Programmet Full Immersion-programmet er bredt inden for diskursområdet, men specifikt beregnet til hver deltagende studerende. Ved afslutningen af programmet har eleverne haft en engagerende introduktion til Motor Valley 'rige design og kontekstkontekst, hvor skolen er placeret og vil begynde at udvikle og forfine deres egen karakteristiske tilgang til at lære om design.

Maranello Design Academy tager sine studerende på en kulturrejse gennem de fascinerende museer og produktionsfaciliteter fulde af historie og teknologi fra Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maserati og Ducati. Vi mener, at "Full Immersion Program" muligvis tilbyder det højeste eksempel på kvalitet og i den tekniske viden, der tilbydes til de studerende. Programmet giver personlige besøg og en-til-en foredrag med fremtrædende designere og ingeniører, der deler deres faglige erfaringer og giver omhyggelig opmærksomhed mod alle studerendes designudfordringer.

Full Immersion Art

Michelangelo og Leonardo da Vinci: Rom, Venedig og Firenze er udendørs arkitektoniske museer, hvor udviklingen af stilarter, teknikker kan ses ved at gå rundt om de storslåede Plazas eller ved at besøge deres utroligt rige museer.

For designstudenter er Italien et paradis med en uvurderlig rigdom af værker og steder.

Maranello Design Academy har et særligt "Full Immersion Program": et fordybende program, der introducerer eleverne til det uvurderlige væld af værker og sted for den italienske kunstneriske tradition og kultur.

Dette program er beregnet til at hjælpe eleverne med at opnå og udvikle en dybere følelse af former, proportioner og farver gennem den kritiske tænkning og observation af de vigtigste kunstneriske mesterværker i verden.

At kende med Italiens ekspansive arkitektoniske og kunstneriske kultur bliver eleverne fordybet i det visuelle og strukturelle landskab og dets kulturelle kontekst.

Maranello Design Academy giver eleverne en enestående mulighed for at opleve italiensk arkitektur, maleri og skulptur første hånd gennem felture til Rom, Venedig, Firenze, Bologna og mange andre vigtige byer og museer.

Placeringer

  • Maranello

    Via Terra delle Rosse, 12, 41053, Maranello

Spørgsmål