Keystone logo
Marlboro College MA i undervisning for social retfærdighed
Marlboro College

MA i undervisning for social retfærdighed

Online USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master of Arts in Teaching for Social Justice (MAT-SJ) samarbejder mellem Marlboro College og Spark Teacher Education Institute. Programmet fokuserer på forståelse og integrering af social retfærdighed og pædagogik, der opfylder alle elevers behov. En helårsskoleplads forbereder vores studerende praktisk og akademisk til nutidens K-12-miljøs dynamiske forhold. Licenserede lærere er velkomne til at ansøge.

Dette program producerer lærere og ledere inden for uddannelse, der deltager i omstrukturering af nutidige systemer. Deltagere i programmet inkluderer undervisere, aktivister, paraprofessionelle og mere; til fælles deler de alle en kærlighed til at arbejde med børn og et engagement i at skabe en bedre verden. Det giver erfaringsmæssig og teoretisk forberedelse til transformativt arbejde i alle aspekter af uddannelsen. Kandidater går videre til uddannelsesstillinger over hele verden, der er udstyret til udfordringerne ved undervisning og deres rolle som ledere og innovatører.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • MA Uddannelse (Undervisning og læring)
  • Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Kandidatgrad i læreruddannelse til obligatorisk gymnasial uddannelse, erhvervsuddannelse og sprogundervisning
  • León, Spanien
 • Kandidatgrad i Montessori-pædagogik (0-6 år)
  • Barcelona, Spanien
  • Vic, Spanien