Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Massachusetts College of Art and Design

Massachusetts College of Art and Design

Massachusetts College of Art and Design

Introduktion

Vi har været her i 145 år, banebrydende, opretholdt og forfinet af en uddannelse i verdensklasse inden for kunst og design og sender dygtige og erfarne lærde-kunstnere ud i verden som professionelle, klar til at ryste op og skinne lokal og globale stadier.

MASSART AF TALERNE

STUDENT KROPP

 • Grundstuderende: 1780
 • Studerende: 128
 • Efteruddannelsesstuderende: 186

RESIDENCY

 • Studerende fra Massachusetts: 73%
 • Andre New England stater: 12%
 • Uden for New England: 15%

FAKULTET

 • Fuldtid-fakultet: 120
 • Deltid / Adjunkt Fakultet: 162

Vores legacy

I 1873 åbnede Massachusetts Normal School sine døre som svar på Massachusetts Drawing Act, et progressivt mandat fra 1870, der krævede, at alle byer i Commonwealth på over 10.000 indbyggere skulle inkludere tegning i deres offentlige skoleplaner ("normale skoler" var forløbere for lærere colleges). Den industrielle revolution ændrede den måde, verden fungerer på, og midt i det 19. århundrede mente Bostonians, at industrien ikke var den eneste måde at opbygge en stærkere nation. De mente, at de var sikre, også var vigtige for at opbygge et magtfuldt land, en vital økonomi og forbedre og fremme borgernes trivsel. London og Paris - blomstrende byer med storslåede museer og gallerier - var overbevisende eksempler.

Hos MassArt har vi altid troet, at kunst er en antændende kraft til positiv forandring. Fra vores tidligste dage har vi tilbudt en lys port, hvor adgang til en kunstuddannelse i verdensklasse ikke er defineret af økonomi eller privilegium. Vi er forpligtet til at give en uddannelse og løftet om en fremtid baseret på talent, ambition og drivkraft. Som det første offentligt understøttede fritstående college i billedkunst i USA sætter vi stor ære i vores evne til at pleje og støtte studerende med ekstraordinært kreativt løfte, uanset begrænsninger i kollegiets prep-muligheder eller økonomiske status.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Boston

  Huntington Avenue,621, 02115, Boston

  Spørgsmål