Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Introduktion

Klar til at forme din fremtid? Der er ikke noget bedre sted at starte.

MCPHS er et privat, ikke-for-profit, sundhedsfokuseret universitet med et komplet spektrum af sundhedsprogrammer. Som undervisningsinstitution brænder vi for vores studerende, og de brænder lige så meget for at komme videre i karrierer i en vital branche. Selvom det er næsten umuligt at sætte en pris på at bygge dit liv op omkring din passion, tror vi, at du vil opdage, at MCPHS er en bemærkelsesværdig, alsidig værdi for det, du får til gengæld.

Mission

MCPHS forbereder kandidater til at fremme sundhed verden over gennem ekspertise, innovation og samarbejde inden for undervisning, praksis, stipendier og forskning og til at transformere de samfund, de vil tjene.

Vision

MCPHS er en innovator inden for sundhed og professionel uddannelse, der forbereder fremtidige generationer af globale ledere og fremmer systemer til at forbedre offentlighedens sundhed.

 • Studerendes succes: Vores kandidater er parate til at opnå høje niveauer af succes, både i deres valgte karriere og i livet.
 • Studerendes oplevelse: Vores studerende er aktive deltagere i deres læring, nyder en stærk følelse af forbindelse med universitetssamfundet og føler sig bemyndiget til at opfylde deres personlige og professionelle mål.
 • Fakultetets og personalets succes: Vores fakultet og personale er anerkendt som ledere inden for videregående uddannelser på grund af deres vedvarende indsats for at vokse professionelt og for at samarbejde som et fællesskab.
 • Infrastruktur og teknologi: Vores intellektuelle, fysiske og digitale miljøer inviterer til engagement, fremme læring, omfavner innovation, fremmer samarbejde og understøtter kvalitet i alt, hvad vi gør.

Statistik

MCPHS er dedikeret til enhver elevs succes.

Studerende på MCPHS er professionelt fokuserede og drevne og repræsenterer næsten alle stater i USA og snesevis af fremmede lande. MCPHS nyder ikke kun en rig mangfoldighed i vores studerende, men tilbyder også en rig mangfoldighed af sundhedsprogrammer, parallelt med den tværfaglige teamtilgang i moderne sundhedsinstitutioner.

 • 80 % af eleverne vender tilbage efter deres første år.
 • 72 % af de studerende dimitterer på 6 år.
 • 100+ programmer, der tilbydes på tværs af vores tre campusser og online, alle designet til at forberede den næste generation af sundhedsledere.

Studerende får erfaring i nogle af verdens fineste sundhedsinstitutioner.

Vores studerende har adgang til de mest efterspurgte praktikophold, kliniske placeringer og forskningsmuligheder lige i vores egen baghave. Fra de førende hospitaler i det centrale Massachusetts og New Hampshire til Bostons Longwood Medical and Academic Area i verdensklasse får vores studerende værdifuld, virkelige verden erfaring i institutioner, herunder det #1 pædiatriske hospital i landet og New Englands toprangerede kræftbehandling center, for at nævne nogle få.

 • 7.500 Gennemsnitligt antal jobåbninger blandt institutioner i Longwood Medical & Academic Area hvert år.
 • 5 klinikker og centre på stedet, hvor studerende får praktisk erfaring med rigtige patienter.
 • 22.643 patienter set af vores Family Nurse Practitioner-studerende i vores Manchester, Worcester og online-programmer på et akademisk år.

Som undervisningsinstitution er vores fakultet fokuseret på vores studerende.

I modsætning til forskningsinstitutioner er vores fakultet fokuseret på én ting: undervisning. Vores fornemme fuldtidsfakultet er medlemmer af nationale akademier og har fungeret som præsidenter for nationale faglige sammenslutninger. De er redaktører af medicinske tidsskrifter, efterforskere på føderalt finansierede forskningsprojekter og virksomhedsledere. Frem for alt er de mentorer for vores studerende, meget tilgængelige og støttende.

 • 826 fakultetsmedlemmer ved MCPHS.
 • 90% Fuldtidsansatte fakultetsmedlemmer med terminalgrader.
 • 13:1 Student-til-fakultet-forhold.

Forbedring af elevoplevelsen med et levende fællesskab.

Det er ikke tilfældigt, at MCPHS ligger i Boston, Worcester og Manchester. Disse steder giver vores studerende adgang til nogle af de mest prestigefyldte sundhedsinstitutioner i New England. Desuden nynner vores campusser af studerendes aktivitet. Med fritids- og samarbejdsmuligheder klar til at blive taget, kan vores studerende få mest muligt ud af deres universitetserfaring.

 • 100+ klubber, organisationer og intramurale sportsgrene tilgængelige for vores studerende.
 • 35.000+ universitetsstuderende, der bor i den pulserende by Worcester, MA.
 • 30+ professionelle organisationer og klubber tilgængelige på vores Manchester, NH campus.

  Campus funktioner

  Få venner. Lav forbindelser. Gør en forskel.

  På MCPHS kan du danne umiddelbare forbindelser med andre studerende og medarbejdere, der brænder lige så meget for sundhedsvæsenet som dig. Det er det smukke ved at være fordybet i et samfund, der er fuldstændig dedikeret til sundhedsvidenskab. Bliv involveret i utallige klubber og organisationer, intramural sport, campus kulturelle begivenheder og de mange ting, der tilbydes uden for vores døre. Og få mest muligt ud af din oplevelse her på MCPHS.

  Boston, Massachusetts

  Mærk energien i centrum af sundhedsvæsenet.

  Selvom vi er den ældste institution for videregående uddannelse i Boston, er vores campus selve definitionen af moderne innovation. Beliggende i det verdenskendte Longwood Medical and Academic Area, er alt, hvad Boston har at tilbyde, lige uden for døren. Disse dynamiske rammer giver de studerende muligheder for akademiske og kliniske erfaringer på nogle af de mest prestigefyldte medicinske og forskningsinstitutioner i verden.

  Worcester, Massachusetts

  Bo og lær i et bycenter med muligheder. Worcester ligger 65 km vest for Boston i det centrale Massachusetts og er et center for sundhedspleje og uddannelse. New Englands næststørste by er hjemsted for mere end 30.000 studerende, femten højere uddannelsesinstitutioner, snesevis af klinikker og flere store hospitaler. På vores pulserende campus i centrum vil du slutte dig til en mangfoldig gruppe af dedikerede fagfolk, der arbejder på at forbedre deres nuværende karrierer eller starte nye.

  Manchester, New Hampshire

  Trives i et tæt fællesskab. Kun omkring 50 miles fra Boston er vores Manchester campus bekvemt placeret lige i centrum. Det tilbyder en fantastisk kombination af moderne faciliteter og en energisk studerende befolkning sammen med håndterbarheden af en mindre New England by. Nyd den afslappede stemning, butikker, restauranter, historisk arkitektur og klassisk New England-charme.

   Stipendier og finansiering

   MCPHS Advantage-stipendiet

   Gennemfør enhver fuldtids MCPHS-grad, og du er berettiget til et 50% undervisningsstipendium mod en af seks online, deltids mastergrader - inklusive en MBA i Healthcare Management!

   Fordi vi er seriøse omkring vores studerendes uddannelsesmæssige, faglige og økonomiske behov, foretager vi betydelige investeringer i deres fortsatte akademiske udvikling. Vi vil give enhver MCPHS-studerende, der med succes fuldfører enhver fuldtids-MCPHS-grad, et undervisningsstipendium mod et af de følgende seks deltids-online masteruddannelser:

   • MBA i Healthcare Management
   • Master i folkesundhed
   • Master of Science i regulatoriske anliggender og sundhedspolitik
   • Master i Sundhedsvidenskab
   • Master of Science i klinisk forskning
   • Master of Science i klinisk ledelse

   MCPHS Advantage-stipendiet letter ikke kun den økonomiske byrde ved at tjene en anden eller en avanceret grad, men sætter dig også på hurtige vej til succes inden for en bred vifte af sundhedsområder. Vores tværfaglige, teambaserede tilgang er designet til at udvide dine uddannelsesmuligheder og dine professionelle muligheder.

   Ranglister

   #1 Universitet i USA for at tjene penge

   Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings for 2018 placerer MCPHS-kandidater på toppen.

   AA Standard and Poor's (S&P) finansielle kreditvurdering

   MCPHS modtog en topvurdering i finansiel styrke og stabilitet fra Standard and Poor's (S&P).

   #4 Mest transformative college i USA

   På Money Magazines 2020-liste over mest transformative colleges ligger MCPHS på fjerdepladsen i landet.

   English Language Requirements

   Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

   Placeringer

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Spørgsmål