Keystone logo
Massey Business School

Massey Business School

Massey Business School

Introduktion

Massey Business School er en af New Zealands førende og største erhvervsskoler og er placeret i top 300 globalt. Vi tilbyder verdens førende, relevant, fleksibel, forskeruddannet tertiær uddannelse, der forbereder eleverne til det første job - og videre. Som virksomhed kan du få adgang til vores relevante og aktuelle forskning og tjenester for at hjælpe din organisation med at vokse.

Vi har et stolt fundament for akademisk og administrativ kvalitet, undervisningsstudier siden 1972.

I dag er vi en førende udbyder af videregående uddannelse, forskning og uddannelse inden for business og management i de top 300 af handelsskoler verden over. Vores vedholdende popularitet er et testamente for vores kvalitetsprogrammer, forskningsorienteret undervisning, fleksible leveringsformer og verdensklasse fakultet.

Massey Business School Māori navn

Te Kura Whai Pakihi

Ordet kura har mange betydninger: oprindeligt betød det "gammel viden", "skat", "værdifuld" eller kan også betyde mere moderne udtryk som "skole", arvestykke. I dette nye navn reflekterer vi tanken om, at vi har en skole (kura), hvor man kan forfølge (hvai) aspekter af virksomheden (pakihi).

Mission

Vi er forpligtet til fremragende og tilgængelig forskning, undervisning og engagement, der forbinder til praksis og muliggør lederskab, der bidrager til en blomstrende, velstående og bæredygtig fremtid for New Zealand og videre.

Værdier

 • Respekt for alle
 • Real-world relevans
 • Læring uden grænser
 • Forskningsorienteret tænkning

Prisvindende og internationalt anerkendt

Vores lærere er nationalt anerkendt for deres høje præstationer inden for undervisning og elevpleje. Massey Business School er også internationalt akkrediteret - AACSB International (Association for Advance Collegiate Schools of Business) benchmarker os i de øverste fem procent af globale erhvervskollegier. Vi er placeret i top 150-programmerne i verden til vores økonomi- og regnskabsprogrammer og i top 250 for økonomi, business og management programmer (QS rankings 2017).


Massey Business School International Study Awards

For studerende, der indskriver sig i Business-programmer på vores Palmerston North eller Wellington campus. Præmierne er for op til $ 15.000 for bachelorprogrammer og op til $ 10.000 for Postgraduate Programs.

Find ud af mere og anvend

Placeringer

 • Palmerston North

  Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand, 4442, Palmerston North

 • Auckland

  Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745, , Auckland

  • Wellington

   Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand, , Wellington

   Spørgsmål