Keystone logo
Master PARS Università di Roma Tor Vergata

Master PARS Università di Roma Tor Vergata

Master PARS Università di Roma Tor Vergata

Introduktion

Universitetet i Rom "Tor Vergata" begyndte at undervise i 1982. Det er designet på modellen til angelsaksiske campusser og besætter et område på omkring 600 ha. Denne særlige udvidelse har lov til at udvikle sig i separate strukturer, bygget i store områder for hvert af de seks Makro-nu:

 • Økonomi,
 • Law,
 • Engineering
 • Bogstaver og filosofi,
 • Medicin og kirurgi,
 • Matematiske, fysiske og naturvidenskaber.

Inde i området er der vigtige forskningsinstitutioner, såsom CNR (National Research Center) og ASI (Italian Space Agency), der gør "Tor Vergata" til en af de mest dynamiske aggregeringer i Italien både til undervisning og til forskning. Endvidere er University Campus Tor Vergata, et fremragende hospital, regionalt, nationalt og internationalt referencepunkt, aktiv på Campus.

Campus, der ligger nær afkørslen 19-20 fra Grande Raccordo Anulare fra Rom, er godt forbundet og let tilgængelig.

Med 18 afdelinger, 6 områdebiblioteker, 350 klasselokaler til undervisning, 29 computerlaboratorier, Villa Mondragone kongrescenter, "Tor Vergata" tilbyder omkring 350 uddannelseskurser: 112 graders kurser (treårige kurser , også professionelle, magisterial) og en enkelt cyklus), ca. 140 postgraduate- kurser (avancerede kurser, kandidater på første og andet niveau, også online), 47 specialiserede skoler, 31 doktorgradskurser og sommerskoler .

Universitetet er stærkt engageret i at fremme den internationale dimension af studier og forskning, både i gradskurser og i ph.d.-programmer. Der er også aktive fælles forskningsprogrammer (tematiske og tværfaglige), akademiske udvekslinger og aftaler om gensidig anerkendelse af uddannelseskreditter med de mest prestigefyldte universiteter i verden med over 500 aftaler (bilateralt og kulturelt / videnskabeligt samarbejde).

"Tor Vergata" arbejder intensivt med at udvikle flere aktivitetslinjer relateret til den "tredje mission", takket være den realiserer stabile processer med direkte interaktion med civilsamfundet, institutioner og iværksætterstrukturen med det formål at fremme kultur, innovation social og territorial vækst.

Ved siden af højuddannelse og -uddannelse, forskning og den tredje mission har universitetet placeret bæredygtig udvikling i centrum for sin mission og vision i alle dens former (miljø, social, økonomisk, institutionel): "Tor Vergata" fra 2015 forpligtede sig til at oversætte denne "mission" med hensyn til undervisning, forskning og forholdet til samfundet og territoriet for at opbygge et reelt "positivt universitet" i fremtiden.

Et "gør" universitet

Vores mål

 • At arbejde med lidenskab og engagement til fordel for bæredygtig udvikling, vores mission og vision.
 • Sikre kvalitets- og kompetenceuddannelse for over 200 professionelle profiler og mulige beskæftigelsesmuligheder.
 • At støtte en vindende søgning under banneret med "3 i": innovativitet, tværfaglighed, tværsektorialitet.
 • Åbn os for verden med uddannelseskurser i engelsk og fælles, mulighed for at studere i udlandet og oplevelser i erhvervslivet på nationalt og internationalt niveau.
 • Giv muligheder for de mest fortjeneste med stipendier og studiekurser samt rabatter til alle medlemmer.
 • Vær altid tæt på de studerende med dedikerede tjenester, herunder vejledningsaktiviteter, for at støtte dem i de første år af kurset, og "White Code Room" for sundhedsvæsenet for off-site studerende og udlændinge.

Et universitet, det er værd

Nogle af vores resultater

Vigtigste internationale placeringer:

I den generelle klassificering af QS World University Ranking placerer den sig fortsat i 511-520-serien blandt de bedste universiteter i verden og stiger til 13. position blandt de italienske universiteter i rangeringen.

I QS-rangering af top 50-under-50 universiteter rangerer universitetet i 2019 blandt verdens øverste hundrede og ligger på podiet på andenpladsen blandt italienerne.

Det er blandt de 500 bedste universiteter i verden for Times Higher Education World Ranking-THE, der er syvende på den italienske placering; med at vinde over 40 positioner i de sidste fire år, er "Tor Vergata" på den 28. plads globalt i den internationale placering 2018-2019 af Center for World University Rankings (CWUR), den organisation, der overvåger resultaterne af universiteterne i alle verden, mens den er ottende blandt de 46 italienske universiteter.

Kandidater og arbejdsmarked

Ifølge undersøgelsen af Almalaurea i 2019 registrerer "Tor Vergata" bedre præstationer end de gennemsnitlige resultater på landiveau med hensyn til beskæftigelsesstatus for kandidaterne: et år efter titlen er beskæftigelsesgraden for de treårige kurser 74% (mod 72 nationalt gennemsnit%), mens magistrals stiger til 75% (6 point højere end det italienske gennemsnit); fem år efter afslutningen af kurset overstiger beskæftigelsesgraden for kandidatstuderende 89% (3 point over det nationale gennemsnit).

Det er blandt de Top 500 universiteter i henhold til QS Graduate Employability Ranking 2019, som måler brugbarheden af kandidater fra alle de bedste universiteter i verden.

I henhold til den seneste JobPricing-rapport er "Tor Vergata" det tredje offentlige universitet i Italien for de bedste udsigter for kandidater med hensyn til lønninger (3% mere end det italienske gennemsnit i den første 10-årige karriere)

"Tor Vergata" uden grænser:

Universitetet hører til prestigefyldte internationale netværk, herunder:

 • YERUN (Ungt europæisk forskningsuniversitetsnetværk), der forener de 18 bedste europæiske universiteter, der blev grundlagt for mindre end 50 år siden og nuværende i de vigtigste internationale placeringer),
 • VIU (det vigtige netværk af Venedigs internationale universitet),
 • EUA (European University Association), den organisation, der repræsenterer og støtter mere end 850 videregående uddannelsesinstitutioner i 47 europæiske lande,
 • UNICA (Network of Universities from the Capitals of Europe), er et institutionelt netværk af 49 universiteter fra 37 europæiske hovedstæder.
 • YUFE (Unge universiteter for Europas fremtid), en af de 17 universitetsallianser valgt af Europa-Kommissionen til at udvikle det europæiske fremtidens universitet: Tor Vergata er det eneste italienske Athenæum, der er en del af det.

Placeringer

Placeringer
 • Rome

  Via Cracovia n.50, 00133, Rome

  Spørgsmål