Keystone logo
Matej Bel University

Matej Bel University

Matej Bel University

Introduktion

MBFRONT

Matej Bel University er et offentligt universitet, der opnåede universitetsstatus i 2010 og er medlem af European University Association. Universitetet leverer både universitetet af høj kvalitet og videreuddannelse ved at tilskynde til kreativ videnskabelig og kunstnerisk forskning. Viden er avanceret, samtidig med at man kombinerer kravene til både videnskabelig udvikling og praktiske spørgsmål. Universitetet tilbyder en klassisk vifte af universitetsuddannelsesmuligheder på alle tre niveauer og former for studier inden for uddannelse, sociale spørgsmål, økonomi, jura, politik, humaniora og naturvidenskab inden for internationale forbindelser, økonomiske specialiseringer og matematik. Derudover giver det også anglofoniske og delvist frankofoniske undersøgelser.

MBU udvikler fælles studieprogrammer og har kontakter med større udenlandske universiteter, hvor de studerende har mulighed for at gennemføre en del af deres studier. Derfor er MBU -kandidater effektive til at finde deres plads på arbejdsmarkedet ikke kun hjemme, men også i udlandet. Ud over uddannelsesmæssige, videnskabelige og kunstneriske aktiviteter er en væsentlig del af kreative MBU -aktiviteter repræsenteret af grundlæggende og anvendt forskning i samarbejde med nationale og internationale institutioner. Universitetet er et forskningscenter, og videnskabelige og udviklingsprojekter finansieres ved hjælp af europæiske strukturfonde. Desuden implementerer den livslang læring i en række forskellige kurser og former på MBU Children's University og MBU University of the Third Age. Endelig giver det eleverne tilstrækkelige muligheder for en række forskellige sociale aktiviteter gennem en bred vifte af sportsklubber, kunstneriske ensembler og studenterorganisationer, der fungerer på MBU. Vi inviterer dig til at opdage noget af det naturlige skønhed i det centrale Slovakiet !

Mission og vision for MBU

Vores mission

Som en del af det europæiske område for uddannelse og forskning Matej Bel University et vigtigt bidrag til at levere universitetsuddannelse af høj kvalitet samt et bredt spektrum af videreuddannelser, der svarer til samfundets krav. Universitetet udvikler ny viden gennem produktiv videnskabelig og kunstnerisk forskning og bidrager til dannelsen af intelligente, moralske, autentiske og socialt ansvarlige individer og dermed til skabelsen af et lærende samfund.

Vores vision

Efter udtrykkeligt at have vist sig at være førende inden for uddannelse i det centrale Slovakiske område, Matej Bel University generelt som et stærkt nationalt universitet af international betydning. Dets status er opnået på grund af dens høje uddannelseskvalitet, vellykkede placering af kandidater på arbejdsmarkedet, fremragende internationalt samarbejde inden for bestemte forskningsområder og samarbejde med praksis samt på grund af professionel sport og kunstnerisk præsentation i offentlig. Grundprincipper for MBU -aktiviteter og accepterede værdier MBU beskytter dets autonomi, moralske og videnskabelige uafhængighed mod politisk og økonomisk magt, og den respekterer akademiske friheder.

 • MBU udvikler sin akademiske ekspertise, kvalitet og gode omdømme inden for alle aktivitetsområder, og det har indført feedbackmekanismer på alle ledelses- og driftsniveauer.
 • MBU sammenligner niveauet og resultaterne af sine aktiviteter med de førende universiteter og med kvalitetsstandarder anerkendt på europæisk plan og samfundets behov. Det fremmer internationalt samarbejde og samarbejde med praksis som kilde til ændringer og udviklingstendenser.
 • MBU forbedrer væksten i professionalisme, udviklingen af kreativitet og opfindsomhed, fleksibilitet, kritisk og konstruktiv dialog og løbende evaluering af grundlæggende ressourcer og innovationsprocesser.
 • MBU understøtter det unikke og attraktive ved uddannelser, kurser og faglige aktiviteter, og det forbedrer deres indhold i tæt forbindelse med resultaterne af global og egen forskning.
 • MBU forbedrer uddannelsesprocesserne i ånden af teknologiske fremskridt og aktive læringsprincipper, og det kræver didaktisk kompetence i undervisningen.
 • MBU betragter videnskabelig forskning som udgangspunkt. Den permanente ledsagende uddannelsesproces og dens internationale karakter med at gennemføre teamwork og implementering i praksis som hovedforudsætningen for dets kvalitet.
 • MBU anser sig selv forpligtet til at sprede ny videnskabelig viden, national kultur og traditioner samt værdierne for europæisk humanisme, etik og demokrati.
 • MBU bygger indre integritet baseret på samarbejdet mellem stærkere unikke arbejdspladser inden for universitetet samt deres indbyrdes forbundethed, dialogvillighed, respekt, tillid og fælles ansvar for resultaterne. Alt dette skal blive en forudsætning for dets effektive funktion, succes og universitetsstipendium.
 • MBU anser kontinuerlig selvforbedring, faglig og personlig vækst, faglig etik og moralsk integritet, rimelige krav og interpersonel empati, personligt og socialt ansvar og institutionel loyalitet for at være de karakteristiske kvaliteter for en medarbejder ved universitetet.

Du kan læse mere om universitetet her .

MBBACK

Placeringer

 • Banská Bystrica

  Národná 12, 974 01, Banská Bystrica

Spørgsmål