Keystone logo
McGill University, Desautels Faculty of Management Internationale masteruddannelser i sundhedsledelse
McGill University, Desautels Faculty of Management

Internationale masteruddannelser i sundhedsledelse

Montreal, Canada

18 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

09 Sep 2024

CAD 58.000 *

Blandet

* betales i 4 rater pr. kredit

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Ændring af den måde, hvorpå sundhedsvæsenet forvaltes

International Masters for Health Leadership (IMHL) startede i 2006 som et led i bestræbelserne på at blive førende på verdensplan inden for uddannelse i ledelse af sundhedsvæsenet. IMHL er et samarbejde mellem McGills medicinske fakultet og forvaltningsfakultet, der bygger på de to fakulteters verdensomspændende ry og fungerer som en forandringsagent inden for sundhedsvæsenet.

Hvorfor IMHL

Programmets særlige tilgang gør det muligt for folk i sundhedssektoren at bevare deres stilling i deres organisation under hele programmet og vende tilbage til arbejdet mellem modulerne. Vores unikke pædagogik er baseret på anvendelse i praksis, i realtid, af koncepter, teorier og rammer, der formidles online og i klasseværelset. Desuden er alt vores indhold og programlægning fokuseret på ledelse og ledelse af sundhedsorganisationer. IMHL mener, at det største håb om at forbedre sundheden ligger i en dyb forståelse af, hvordan hele sundhedsområdet fungerer, kombineret med en sofistikeret forståelse af forvaltningen af det.

Få mere at vide på vores næste online-informationssession

Fordele for deltagerne

IMHL-pædagogikken gør det muligt at anvende læringen i realtid mellem modulerne i klasseværelset, så ledelsespraksis kan udvikles og forbedres i løbet af programmet. IMHL er designet til at fungere som en katalysator for forandring i deltagernes organisationer og samfund.
Programmet opfordrer deltagerne til at dele deres erfaringer og gå i dybden med hinandens problemer for at finde innovative løsninger på de udfordringer, de står over for i deres respektive arbejdsmiljøer. Vores deltagere rapporterer om øget selvtillid til at tage udfordringer op, som de tidligere fandt skræmmende. Vores innovative uddannelsesaktiviteter giver vores erfarne deltagere mulighed for at være initiativtagere til forandringer i deres organisation og i deres lokalsamfund. Det skriftlige arbejde, der udføres i løbet af programmet, kan præsenteres på konferencer.

Fordele for sundhedssektoren

Et nøgleprincip i programmet er "brug arbejdet, men gør ikke arbejdet". Deltagerne bringer deres faktiske arbejdsudfordringer med til programmet i stedet for at bruge mere traditionelle organisatoriske casestudier. Gennem hele programmet opfordrer vi til at anvende de begreber, teorier og rammer, der anvendes i undervisningen, i praksis. I mange organisationer danner vores deltagere hold, så læringen kan deles i forbindelse med at tage udfordringerne op. IMHL er et løbende forum, der behandler og fremmer spørgsmål om sundhedspleje på verdensplan.

Diplomuddannelse i ledelse af sundhedsvæsenet (GCHM)

McGill Graduate Certificate in Healthcare Management (GCHM) er et fælles initiativ mellem det videnskabelige fakultet i McGill og McGill Desautels Faculty of Management. GCHM er et 8-måneders certifikatprogram på 15 credits, som foregår udelukkende online.

Dette certifikat giver formel lederuddannelse til sundhedspersonale, der påtager sig lederstillinger. Kendte professorer fra McGill University vil undervise i et pensum, der omhandler nøglekompetencerne i lederrollen i CANMEDS-uddannelsesrammen fra Royal College of Physicians and Surgeons of Canada.

Når GCHM-programmet er afsluttet med succes, kan de 15 graduate credits bruges til at opnå avanceret status i International Masters for Health Leadership (IMHL) programmet på McGill University. Få mere at vide på et online informationsmøde.

Læreplan

Ideelle studerende

Akkrediteringer

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • MSc Global Health Management
    • Online
  • Master International Healthcare Management (MA)
    • Online
  • Master of Science i sundhedsfremmeledelse
    • Washington, USA