Keystone logo
McNeese State University Kandidatgrad i strafferet
McNeese State University

Kandidatgrad i strafferet

Lake Charles, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master of Science online grad i strafferetspleje, der tilbydes gennem McNesees Institut for Samfundsvidenskab, giver avancerede studier inden for en række områder, der er forbundet med strafferet, såsom korrektioner, kriminologi, etik og retsvæsen. Udforsk kursusarbejde i retsmedicin, seriemord og andre specielle emner, mens du udvikler viden og færdigheder inden for domstol og kriminalitet, etik og teori.

Knyt konceptuelle ideer til relevante problemer

Strafferetlige mesterjob kræver forsknings-, analytiske og kritisk tænkende færdigheder. Det fortsatte behov for offentlig sikkerhed fører til øgede muligheder for politimyndigheder og ledelse inden for offentlige agenturer og relaterede områder. Afslutning af det strafferetlige kandidatuddannelse på McNeese kan hjælpe dig med at tjene højere lønninger i løbet af din karriere og kvalificere dig til forfremmelser eller andre job.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Law, Human Rights in Criminal Justice LLM/MA (Online)
    • Limerick, Irland
  • Kandidatuddannelsen i offentlig administration - strafferet
    • Paxton, USA
  • MA i strafferet
    • Online USA