Keystone logo
McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston

Introduktion

McWilliams School of Biomedical Informatics, tidligere UTHealth Houston School of Biomedical Informatics (SBMI) er en af de seks skoler i UTHealth Houston, som er en del af de 14 institutioner i University of Texas System.

McWilliams School of Biomedical Informatics er det eneste akademiske biomedicinske informatikprogram i Texas, den eneste fritstående skole blandt 70 relaterede programmer i landet og et af de største programmer af sin art i verden.

Vision

Vores skole transformerer data til Power Human Health TM .

Mission

Skolens mission er at indsamle, behandle og konvertere data lige fra molekyler til populationer til handlingsvenlig information, viden og intelligens; at uddanne nuværende og fremtidige ledere, innovatører og problemløsere på tværs af Texas, nationen og verden; at forstyrre, transformere og innovere for at fremkalde biomedicinske opdagelser, forbedre leveringen af sundhedsydelser og hjælpe med sygdomsforebyggelse ved at udføre fremragende grundlæggende og anvendt forskning og udvikle effektive informationsteknologiske produkter og løsninger.

Statistik

 • Internationale studerende:

  19%

 • 0
 • Student -til -fakultet forhold:

  6 til 1

Indlæggelser

Adgangskrav til grad og ikke-gradsprogrammer ved McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston .

McWilliams School of Biomedical Informatics anvender en holistisk gennemgangsproces for alle ansøgere. Dette giver os mulighed for nøje at overveje alle de legitimationsoplysninger, som ansøgeren har fremlagt. Ansøgere gennemgås kun én gang hver cyklusperiode, sørg for at indsende din ansøgning med det stærkeste materiale.

Visumkrav

McWilliams School of Biomedical Informatics at UTHealth Houston er en ph.d.-skole, der tildeler postgraduate grader. Vi tilbyder ikke bacheloruddannelser.

Der kræves en bachelorgrad eller højere for at ansøge. Hvis al uddannelse er gennemført uden for USA, skal du have en amerikansk ækvivalens på en bachelorgrad eller højere.

Alle ansøgere, der har gennemført kurser/grader uden for USA, er forpligtet til at indsende en officiel kursus-for-kursus udskriftsevaluering med GPA-beregningsrapport af enten World Education Services (WES ICAP) eller Educational Credential Evaluators . De verificerede karakterer, der er brugt til evalueringen, skal inkluderes i uddannelsesevalueringen.

Alle internationale ansøgere skal vise bevis for engelskkundskaber gennem en af følgende:

 • Test af engelsk som fremmedsprog ( TOEFL ) eksamen – Minimumscore på 94. Følg disse instruktioner for at få officielle testresultater sendt til GradCAS. Brug kode: B886
 • Internationalt engelsk sprogtestsystem ( IELTS ) - Minimumscore på 7,0. Følg disse instruktioner for at få sendt officielle testresultater til GradCAS. En kode er ikke påkrævet.

Ansøgere, for hvem eksamen i engelskkundskab er påkrævet, og som ikke opfylder minimumskravet, vil ikke blive sendt til optagelsesudvalgets gennemgang.

F-1 VISUM SPONSORAT TILGÆNGELIGT FOR FØLGENDE: F-1 VISUM SPONSORAT IKKE TILGÆNGELIGT FOR FØLGENDE:
Forår og efterår Entré
Master of Science (MS) - Forskningsspor
Doktor i filosofi (PhD) i biomedicinsk informatik
Adgang til ét UTHealth Houston-program ad gangen
Sommeradgang
Master of Science (MS) - Anvendt spor
Doktorgrad i sundhedsinformatik (DHI)
Samtidige flere optagelser til UTHealth Houston skoler/programmer
Ikke-grads- eller certifikatprogrammer

Stipendier og finansiering

Vi vil fortsætte med at skubbe grænserne for datavidenskab for at løse vores verdens mest presserende sundhedsudfordringer gennem vores første omfattende fundraising-kampagne, Many Faces. En mission. Fra at hjælpe studerende med at forfølge deres uddannelsesdrømme gennem stipendier, til at fremme innovativ forskning, til at give fleksibel finansiering gennem vores Dean's Excellence Fund, vil din støtte til denne kampagne hjælpe med at holde os på forkant.

Alumni Statistik

Priser og akkrediteringer

SACS SOC

Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) er organet for akkreditering af grad-bevilgende højere uddannelsesinstitutioner i de sydlige stater. The Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges har seks kerneværdier. De er:

 • Integrity
 • Peer Review/Selvregulering
 • Elevens læring
 • Continuous Quality Improvement
 • Accountability
 • Transparency

SACSCOC er en institutionel akkreditor, der anvender en ansvarlig og gennemsigtig peer review-proces, som sikrer uddannelseskvalitet og integritet, fremmer kontinuerlig selvforbedring og fremmer studerendes succes.

CAHIIM akkrediteret program

Commission on Accreditation for Health Informatics and Information Management Education (CAHIIM) er en peer-reviewed, akkrediteringsproces for både bachelor- og kandidatuddannelser. Denne betegnelse sikrer, at akkrediterede skoler løbende forbedrer kvaliteten af sundhedsinformationsstyring og sundhedsinformatikundervisning for at imødekomme sundhedspersonalets behov.

 • Vores kandidatuddannelse opnåede CAHIIM-akkreditering i 2019
 • Skolens læseplan opfylder standarder fastsat af sundhedsinformatikundervisere fra hele landet.
 • Vores studerende opnår en akkrediteret uddannelse, der både er relevant og giver aktuelle færdigheder, der kræves af nutidens arbejdsgivere.
 • Vores vedligeholder og opretholder løbende alle CAHIIM-politikker og -procedurer for at opretholde programakkreditering.

HIMSS godkendt uddannelsespartner

HIMSS Approved Education Partners (AEP) er uddannelsesprogrammer, der viser, at deres uddannelsesmæssige udviklingsaktiviteter opfylder de strenge kvalitetsstandarder, som identificeret af HIMSS. AEP'er er autoriseret til at tilbyde HIMSS-godkendte sundheds- og informationsteknologiuddannelser, der forbereder kandidater til avanceret viden inden for sundheds-it og sundhedspleje.

 • Som en HIMSS AEP siden 2016, opfylder vores læseplan HIMSS' høje uddannelsesstandarder.
 • Vores uddannelses- og træningsprogrammer forbereder kandidater til avanceret viden inden for sundheds-it og sundhedsvæsen.
 • Studerende får den uddannelse og den nødvendige viden til både CAHIMS- og CPHIMS-certificeringerne .
 • Vores efteruddannelseskurser opfylder også HIMSS's standarder på industriniveau for effektiv sundhedstræning.

Project Management Institute

McWilliams SBMI er en PMI-autoriseret træningspartner. Med denne betegnelse kan du være sikker på, at din træning er blevet undersøgt af Project Management Institute for at opfylde deres krævende standarder.

 • To MSBMI-kurser, BMI 5328 – Systems Management and Project Management og BMI 7360 – Advanced Project Management, bruger PMI-materialer og kan bruges som uddannelsespoint til PMP eller CAPM.
 • MSBMI tilbyder også et efteruddannelseskursus i projektledelse .

Placeringer

 • Houston

  Fannin Street, 7000, 77030, Houston

Spørgsmål