Keystone logo
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Introduktion

Beliggende i centrum af Middelhavet, UNIVERSITET giver et væld af viden bygget på alle aspekter af dette område: den ideelle springbræt for dem, der ønsker at studere i Reggio og bygge deres egen fremtid i en by med en storby åndedrag, engagerende for sin skønhed.

Grundlagt i 1982 Università Mediterranea har afsluttet den påtænkte af reformen reorganisering og er nu præsenteret med seks afdelinger inden for landbrug, arkitektur og teknik lov, tres laboratorier og en fornyet pædagogisk tilbud.

Den er tilgængelig for de studerende det nye område dedikeret til administrative tjenester, gratis trådløs, stipendier, den nye Residence at øge bæreevne offsite og udenlandske studerende, teater workshops og 200 Erasmus-stipendier til at studere i udlandet.

Med en kalender fuld af kulturelle arrangementer i løbet af året, den Università Mediterranea kombinerer sin forpligtelse til forskning og undervisning. Koncerter, er workshops og aktiviteter i samarbejde med studenterforeninger placeret i afsnittene om at informere universitetets hjemmeside.

Fra nettet også passerer den vigtigste udbud af tjenester til den studerende: registrering, skatter og college karriere er på din PC. Og for at holde dig informeret af Università Mediterranea regelmæssige nyhedsbreve, personlige e-mails og sider på Facebook og Twitter. Stor opmærksomhed på orienteringen før og postgraduate kurateret af UniOrienta med tjenesteydelser af rådgivning, praktik og møder med skoler.

Placeringer

  • Reggio Calabria

    Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Spørgsmål