Kandidatgrad i fødevarevidenskab og -teknologi
Mediterranea University of Reggio Calabria
Nøgleinformation
Campus placering
Reggio Calabria, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kandidatuddannelsen i Fødevarevidenskab og Teknologi har til formål på baggrund af en solid forberedelse af de teoretisk-videnskabelige aspekter erhvervet i den treårige uddannelse i klasse L-26, avanceret viden inden for teknisk ledelse af landbrugs- fødevaresystemer og forsyningskæder. Kurset uddanner også højt profilerede fagfolk, der er i stand til at bruge en bred vifte af viden til at fortolke, beskrive og løse, på en innovativ måde, problemer forbundet med landbrugsfødevarekæderne. Inden for kandidatuddannelsen har den studerende mulighed for at tilegne sig specifik viden inden for fødevarevidenskab og -teknologi.
Uddannelsesvejen for kandidatuddannelsen i Fødevarevidenskab og -teknologi er artikuleret gennem en række træningsaktiviteter, der sigter mod at give:
- videnskabelig og teknologisk forberedelse til at planlægge og styre innovationen inden for landbrugsfødevareproduktion;
- viden til at uddybe tematikken om vurdering af den kemiske, fysiske, ernæringsmæssige, mikrobiologiske og sensoriske kvalitet af fødevarer og de nødvendige råvarer;
- færdighederne til at træffe et rationelt valg af de bedst egnede processer og transformationsfaser til moderne fødevareproduktion og/eller fødevareadministration.
- færdigheder til at vurdere indflydelsen af de metaboliske processer af produkter af vegetabilsk og animalsk oprindelse på processerne for konservering og omdannelse i lyset af deres kommercielle anvendelse
- færdighederne til at bruge traditionelle og/eller nye teknologier til fødevarekonservering, transformation og konditionering og til at evaluere deres indvirkning med hensyn til holdbarhed og hygiejnisk-sanitær sikkerhed
- færdighederne til at forbedre typiske produkter gennem anvendelse af innovative transformations- og konserveringsteknologier og med markedsundersøgelser og -strategier.
Hans professionelle aktivitet foregår hovedsageligt i agro-fødevarevirksomheder og i alle virksomheder, der integrerer produktion, transformation, konservering og distributionskæden af fødevarer, i store detailvirksomheder, i offentlige og private organer, der udfører planlægning, analyse, kontrol , certificering, såvel som i dem, der udfører videnskabelige undersøgelser til beskyttelse og forbedring af fødevareproduktion, i uddannelsesinstitutioner, i forskningskontorer og i det frie erhverv.
Erhvervsprofilen for kandidatuddannelsen i Fødevarevidenskab og -teknologi er tilstrækkeligt differentieret, med dybdegående analyse af særlige fagområder og med opnåelse af specifikke erhvervsprofiler, for at sikre den nødvendige fleksibilitet til at reagere på arbejdsmarkedets krav , både private og offentlige.
år I
- Stabilisering og fødevarekonservering
- Procesledelse af fødevareindustrien
- Fødevareteknologiske processer
- Teknologi af alkoholiske drikkevarer
- Ledelse af fødevarevirksomheden
- Laboratorium for statistisk behandling og dataudvinding af eksperimentelle data
- Fysisk og sensorisk analyse af fødevarer
- Urteagtige madafgrøder
- Engineering af agro-industrielle systemer
- Vandsystemer og spildevandshåndtering
- Design og ledelse af bygninger og anlæg til agroindustrien
- Fødevaresikkerhed og analyseteknikker til kontrol
År II
- Forsvar af råvarer og patologi efter høst
- Post-Harvest Patologi og Mykotoksiner
- Animal Parasitology of Foods
- Fysiologi efter høst
- Mikrobiologisk kvalitet af fødevarer
- Dyrefoderteknik og kvalitet af husdyrfoder
- Valgfag
- Praktik og eksterne praktikophold
- Træningspraktik og orientering
- Afsluttende prøve