
Master of Science i MEDITERRANEAN ORGANIC LANDBRUG
Bari, Italien
VARIGHED
SPROG
Italiensk
TEMPO
Bed om tempoet
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Oct 2023
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kandidatuddannelsen giver en studieplan for et akademisk år, hvis hovedmål er at lede studerende mod professionelle og akademiske karrierer og derved fremme udviklingen af økologisk landbrug med vægt på Middelhavssammenhænge.
Programmet foreslår et helhedsbillede af den organiske sektorudvikling, der præsenterer teoretiske og metodologiske tilgange til at opretholde overgangen til økologisk landbrug gennem agroøkologiske principper og med et perspektiv på bæredygtig udvikling af fødevaresystemer. Kurset giver dyb indsigt i økologisk landbrug og fødevarelovgivningen. Der lægges særlig vægt på rækken af teknologier og fremgangsmåder på gården, der forbedrer jordens sundhed og fertilitet og håndterer skadedyr og sygdomme. Økonomiske og markedsføringsproblemer præsenteres også førende studerende gennem en forståelse af bæredygtighed i fødevareværdikæder.
Kurser er rettet til kandidatstuderende og unge fagfolk med en universitetsbaggrund relateret til agronomiske, havebrugs, landbrugsmarkedsføring og socioøkonomiske spørgsmål.
Ved afslutningen af kurset vil de studerende have følgende færdigheder og kompetencer:
Forstå vigtigheden af bæredygtig produktion og gå ind for miljøvenlige løsninger på forskellige niveauer
Kend de organiske lovgivningsmæssige rammer og være i stand til at drive gårde til en overgang til økologisk landbrug og agroøkologiske principper
Vide, hvordan man producerer sikre, bæredygtige økologiske fødevarer af høj kvalitet;
Forstå økonomiske og markedsspørgsmål, der er i stand til at analysere og designe værdikæder for økologiske fødevarer
Fremme netværkssamarbejde med flere aktører til udvikling af den organiske sektor
Har ekspertisen til at vurdere landbrugs-, miljømæssige og socioøkonomiske muligheder og begrænsninger for økologisk landbrug i forskellige Middelhavsområder.