Keystone logo
Megatrend University

Megatrend University

Megatrend University

Introduktion

Megatrend University , en akademisk familieforening med 12 fakulteter og et institut, åbner også i år bredt døren for gymnasieelever og tilbyder adgang til den verden af uddannelse, der udføres i henhold til de nyeste pædagogiske standarder. Undervisningsformerne - foredrag, praktiske værker, workshops, simuleringer, evaluering og videnvurdering - tilpasses følsomhed, rytme, behov og evner hos unge mennesker, der er ivrige efter at lære noget nyt.

Der er mange grunde til, at du let beslutter dig for at studere på Megatrend. For det første er det på grund af ekstraordinære studieprogrammer på vores fakulteter, omhyggeligt oprettet for at imødekomme de højeste studiestandarder, fremragende lærerpersonale, den smukkeste moderne bygning, hvor alle studerendes aktiviteter udføres, og endelig - på grund af fremragende internationalt samarbejde etableret fra Amerika til Japan og fra Skandinavien til Sydafrika.

At studere ved Megatrend indebærer også et ganske rigt socialt liv, da vi organiserer og støtter mange topkulturelle, kunstneriske og sportsbegivenheder i landet.

Værdien af fagfolk uddannet ved dette universitet og kvaliteten af den viden, der forlader vores klasseværelser, er blevet anerkendt på arbejdsmarkedet. Megatrend University kandidater finder relativt let job, og nogle af dem har meget ansvarlige job inden for økonomiske, finansielle, kulturelle, medier, sikkerhed og andre offentlige virksomheder, organisationer og organer i Serbien og over hele verden. Det ses bedst fra geografisk spredte alumner, den sammenslutning, der hjælper studerende med at forblive forbundet med deres universitet, selv efter eksamen.

Vores tidligere studerende samles under sloganet:

VI ER FRA Megatrend University - DET VAR EN GOD SKOLE!

Placeringer

  • Belgrade

    Maršala Tolbuhina,8, , Belgrade

    Spørgsmål