Keystone logo
MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

Introduktion

MELIUSform Business School , takket være erfaringen inden for uddannelse af både dets medlemmer og dets personale, bringer siden 1996 en unik knowhow på det professionelle og ledelsesmæssige uddannelsesmarked . Målet er at have en positiv indflydelse på fremtiden for enkeltpersoner og organisationer, gennem uddannelseskurser designet på deres reelle behov.

MELIUSform Business School investerer en masse energi og ressourcer i formidling af værdi, hvilket bevises af undervisningen konstant i tråd med arbejdsverdenens tendenser, nysgerrighed, pragmatisme og styrken til at forny.

Innovationen i træningsplanlægning har gjort det muligt MELIUSform Business School at vinde SMAU Milan 2020 Award og AIF Adriano Olivetti Award som 1. klassificeret i Research & Innovation.

Vores produkter

Med MELIUSform frigør din træninghvor du vil, når du vil, hvordan du vil!

I øjeblikket leverer MELIUSform Business School sine træningskurser på 3 forskellige måder:

• i det traditionelle klasseværelse , i de indbydende og komfortable haller på kontorerne i Milano, Rom og Padua;

• i livestreaming (VLS) , som giver dig mulighed for at interagere i realtid med lærere og andre deltagere;

On Demand , eller "udskudt streaming", med den maksimale grad af fleksibilitet, ved at følge dem "hvor du vil", "når du vil" og med "enhver enhed": Smart TV, PC, Tablet, Smartphone osv.

I alle tilfælde er adgangen til det nye MELIUSform virtuelle Campus garanteret med alt undervisningsmateriale (uddelingsmateriale, øvelser, casestudier, videoer, test, nyheder osv.) integreret i det samme digitale miljø for at kunne ty til i -dybdestudier eller genopretning af lektioner.

Tjenester til støtte for din træning

Placering og karriere

Vi hjælper dig med at opbygge dit personlige brand. Vi tilbyder en kvalitetsservice, med hjælp fra ekspertpsykologer og undervisere dedikeret til coaching og vejledning.

Gratis webinarer

Gratis webinarer med høj uddannelsesmæssig værdi. En ny måde at opleve træning på, komfortabelt hjemmefra og helt gratis.

Gratis Excel®-applikationer

Excel®️ software og applikationer (også gratis). Excel®️ software og skabeloner til rådgivning og løsning af mikroproblemer i udøvelse af erhverv.

Studenterklæringer

Placeringer

  • Rome

    Via Duilio, 12, 00192, Rome

    Spørgsmål