Keystone logo
© Prague Film School / Ali Shreim
Mendel University in Brno

Mendel University in Brno

Mendel University in Brno

Introduktion

Mendel University in Brno er det ældste uafhængige specialiserede universitet i Tjekkiet. Det blev etableret som landbrugsuniversitetet i Brno i 1919, og siden 2010 har det brugt navnet Mendel University in Brno (MENDELU). Universitetet bærer stolt navnet JG Mendel, grundlæggeren af ​​moderne genetik, som gennemførte sine berømte eksperimenter i Brno.

MENDELU er en af ​​de tjekkiske førende uddannelsesinstitutioner inden for biovidenskab. Universitetet består af fem fakulteter - Fakultet for AgriWetenskappe, Fakultet for Skovbrug og Træteknologi, Fakultet for Erhverv og Økonomi, Fakultet for Havebrug og Fakultet for Regionaludvikling og Internationale Studier. I sine moderne laboratorier beskæftiger akademiske medarbejdere ikke kun med afgrødeproduktion og dyreopdræt, men også med fødevareproduktion, agroekologi, virtuel virkelighed eller træteknologi. I 2011 indførte oprettelsen af ​​et uafhængigt universitetsinstitut CEITEC MENDELU inden for Agronomi Fakultetet et internationalt videnskabeligt ekspertcenter, Centraleuropæiske Teknologiske Institut.

Universitetet tilbyder en bred vifte af uddannelser på engelsk i både traditionelle og moderne fagområder. MENDELU tilbyder uddannelser inden for landbrug, skovbrug og træforarbejdning, gartneri, økonomi, informatik eller internationale studier. Universitetet bruger ECTS-kreditsystemet, som giver mulighed for enkel og klar anerkendelse af emner / studieresultater. Det akademiske år er opdelt i to semestre (vinter og sommer). Hver indeholder 13 ugers undervisning, efterfulgt af en fire / fem ugers undersøgelsesperiode. De fleste programmer har en veldefineret kursusstruktur og timing, som skal følges.

Der er ca. 10.000 studerende på universitetet, og næsten 10 procent af dem er internationale. MENDELU støtter sin egen internationale studenteklub, der driver vennens systemprogram - tjekkiske frivillige studerende hjælper indkommende studerende og partnere med tilpasning ved ankomsten. Universitetet deltager også i mange akademiske udvekslingsprogrammer og organiserer specielle workshops, konferencer, seminarer og sommerkurser. De fleste af disse aktiviteter er på engelsk.

Universitetet er kendt for stærkt internationalt samarbejde med partneruniversiteter over hele verden. Internationale lærere og interessante muligheder for at studere i udlandet gør MENDEL meget attraktiv for udenlandske studerende.

For at lette endnu mere anvendt forskning og træning driver universitetet en række egne faciliteter. En af de vigtigste er Institut for Livslang Læring. Instituttet tilbyder et stort udvalg af faglige, sproglige og specialiserede kurser og workshops designet til specifikke målgrupper. For internationale studerende tilbyder de et års kursus af tjekkisk for udlændinge. Til de studerendes praktiske træning er der nogle specielle enheder: Skovuddannelse Enterprise (Masaryk Forest) i Křtiny, Universitetsuddannelsesgård i Žabčice og Mendel Pavilion - et fælles rum på campus for alle fakulteter, der tilbyder overlegne faciliteter til studerende til deres forskning. En integreret del af universitetets campus er Botanisk Have og Arboretum, som er fri for hele det akademiske samfund.

Sådan ansøger du om studieprogrammer

• Vælg et fakultet, hvor du gerne vil studere på hjemmesiden www.mendelu.cz/en.

• Følg vejledningen på webstedet for det fakultet, du har valgt.

• Udfyld ansøgningsskemaet på http://mendelu.cz/en/25225-admissions-procedures og vedlæg dit CV.

Venligst adresse eventuelle spørgsmål eller problemer, du har til følgende kontakter på hvert fakultet:

Placeringer

  • Brno-sever

    Zemědělská,1, 613 00, Brno-sever

Spørgsmål