Keystone logo
Mercy College

Mercy College

Mercy College

Introduktion

Mercy College er den dynamiske, mangfoldige New York City-området kollegium, hvis studerende er på et personligt mission: at få mest muligt ud af livet ved at få mest muligt ud af deres uddannelse.

Mercy blev grundlagt i 1950, tilbyder mere end 90 bachelor-og kandidatniveau grad og certifikat programmer inden for fem skoler: Forretning, uddannelse, sundhed og Naturvidenskab, humaniora og sociale og adfærdsmæssige Sciences. Mercy College udfordrer sit fakultet og personale til at gøre de videregående uddannelser arbejde for alle sultne nok til at tjene en bedre plads i livet. Med afdelinger i Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan og Yorktown Heights, er dynamikken i kollegiets kultur påført en varieret studerende fra hele regionen.

Mercy102

En Transformative Pædagogisk Experience
Mercy udfordrer hver af sine bachelor-og kandidatstuderende til at overskride deres personlige og intellektuelle forventninger. Mercy kandidater demonstrere succes og tillid på tværs af faglige og erhvervsmæssige spektre, og den indflydelse, de har i deres lokalsamfund eller hele verden er Testamente til en bemyndigelse lærerig oplevelse.

Mercy pulserende akademiske samfund lægger stor vægt på læring uden for klasseværelset med virkelige verden erfaringer. Denne tilgang til stipendium opfordrer eleverne til at anvende det, de lærer i klasseværelset med livet efter endt uddannelse. Mercy verdenskendte fakultet arbejde tæt sammen med studerende på disse projekter.

Mercy_York

Mercy er forpligtet til at forbinde de studerende med verden. Kollegiet har en rig tradition for samfundstjeneste gennem "Mercy Giver Back" initiativ, som opfordrer eleverne til at deltage i, og mulighederne bly, service-learning. Dette er en afspejling af Mercy historie og de værdier, der er indeholdt i Mercy College tætning (Inserviendo Consumere, forbruges i tjeneste).

On-campus begivenheder og internationale rejseoplevelser hjælpe eleverne opdage og værdsætte kulturer langt fra hjemmet. Vores kandidater er engagerede borgere.

Mercy101

PACT Advantage
Forpligtet til at støtte eleverne i hele deres uddannelse, tilbyder Mercy College en personlig læreproces, der omfatter akademiets Personlig Achievement Kontrakt (PACT) program. PACT er et nationalt anerkendt mentorprogram, der fungerer som en model for studerende succes. www.mercy.edu/ 877-Mercy-GO.

Din PACT mentor er din pointe person, der hjælper dig med at navigere college liv. Din mentor vil hjælpe dig med at forstå og ansøge om finansiel støtte, vælge den rigtige store, vælge og registrere for klasser, spore dine akademiske fremskridt, udvikle lederevner, lander en praktikplads, og forberede jobsamtaler.

Mercy_ny

En Ønsket Campus Miljø
Den betagende natur på Hudson-floden adskiller Mercy naturskønne campus i den maleriske landsby Dobbs Ferry. Dobbs Ferry hovedgade, kun få skridt fra campus, byder på charmerende restauranter, butikker, shopping, caféer og et levende fællesskab liv. En Metro-Nord togstation, som ligger på campus, gør New York tilgængelige. Du ankommer i hjertet af Manhattan, på Grand Central Station, på mindre end 30 minutter. Undersøg kunst på MoMA, opleve Broadway, løbe på skøjter på Bryant Park, opdager opera på Met, fange et spil på Yankee Stadium eller Citi Field, udforske Central Park, Metropolitan Museum of Art og Botanisk Have, og få erfaring med utallige praktik og jobmuligheder.

Mercy øvrige campusser, der ligger i Manhattan, Bronx og Yorktown Heights, tilbyder fleksibilitet og bekvemmelighed.Prisoverkommelighed
Mercy tilbyder en af ​​de laveste private kollegium undervisningsafgifter satser i nationen, og de laveste i staten New York. Kollegiet giver også generøse legat pakker til høj opnå studerende. Hvorvidt de studerende er bolig eller pendling, vil de opdage et væld af muligheder og en berigende kollegium oplevelse på en brøkdel af den gennemsnitlige nationale omkostninger.

Mission Statement

Mercy_DF1

Mercy College er forpligtet til at yde motiverede studerende mulighed for at forvandle deres liv gennem højere uddannelse ved at tilbyde liberale kunst og professionelle programmer i personlig og høj kvalitet læringsmiljøer, således at forberede eleverne til at gå i gang med givende karriere, at fortsætte med at lære gennem hele livet og handle etisk og ansvarligt i en verden i forandring.

MercyMission

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Dobbs Ferry

  Mercy College 555 Broadway, 10522, Dobbs Ferry

 • New York

  47 West 34th Street (Herald Square), 10001, New York

 • New York

  1200 Waters Place, 10461, New York

  • Yorktown Heights

   2651 Strang Boulevard Yorktown Heights, 10598, Yorktown Heights

   • USA Online

    USA Online, USA

    Spørgsmål