Keystone logo
Meridian University

Meridian University

Meridian University

Introduktion

Meridian University er dedikeret til at fremme menneskelig udvikling gennem en klog transformativ effekt på tværs af flere områder i den offentlige og private sektor med global rækkevidde og lokal værdi. Meridians graduate degree-programmer i Business, Psykologi, Uddannelse og Transformative Leadership giver de studerende mulighed for at kombinere passion med en profession i tjeneste for større sociale, kulturelle, økologiske og udviklingsmæssige mål.

Hver af Meridians uddannelser giver de studerende et integreret sæt af færdigheder og kompetencer, der er baseret på principperne og praksis for transformativ læring sammen med næste praksis, der er specifik for uddannelsen og koncentrationen, som den enkelte studerende har valgt. Meridians unikke læringsmodel gør det muligt for studerende at kombinere ophold på stedet, asynkron online læring og engagerende videoopkald for at udvikle et uddannelsesforløb, der passer til både deres liv og visioner via Meridians egen integrerede teknologiplatform.

Meridian er akkrediteret af WASC Senior College and University Commission og godkendt af det amerikanske undervisningsministerium med henblik på deltagelse i det føderale program for studenterstøtte. WASC er den af undervisningsministeriet anerkendte regionale akkrediteringsmyndighed for skoler som University of California i Berkeley, UCLA og Stanford University. Meridian's licenserbare grader er blevet anerkendt af California Board of Behavioral Sciences og Board of Psychology i over 25 år.

"Meridian University tilbyder programmer, der er unikke i deres evne til at kombinere kognitiv og erfaringsbaseret læring."- Jean Houston, Kansler

Vision og mission: En uddannelse, der forandrer

Menneskets udvikling er udtryk for jordens dybeste potentialer. Udtrykket meridian fremkalder og symboliserer jorden, som den er beboet og forestillet af mennesker. Den kultur, som menneskene har skabt, har et presserende behov for forandring. Professionerne psykologi, erhvervsliv og transformativ ledelse kan yde et afgørende bidrag til nutidens muligheder for kulturforandring. Meridian University's pensum har en integrerende tilgang til både personlig og kulturel transformation i organisationer, samfund og samfund.

Meridian University har en integreret vision og søger at uddanne ledere med de evner, færdigheder og den viden, der er afgørende for at transformere psykologien, erhvervslivet og det transformative lederskab. Ledelseskapaciteterne mod, medfølelse, klarhed, samvittighed og legemliggjort selvbevidsthed udgør tilsammen den visdom og integritet, der er nødvendig for at forandre professionerne og kulturen i bredere forstand. Transformativ læring på Meridian katalyserer fremkomsten af disse evner, som sammen med udvikling af kreative undersøgelsesfærdigheder og erhvervelse af professionel viden aktualiserer Meridians forpligtelse til at opretholde en uddannelse, der forandrer.

Meridians engagement i offentligt og professionelt engagement udvikles gennem Center for Transformativ Læring.

Når man ser jorden fra månen, kan man ikke se nogen opdeling af nationer eller stater.Det er måske symbolet på den nye mytologi, der skal komme.Det er det land, som vi skal fejre.Og det er de mennesker, som vi er ét med.

- Joseph Campbell

Placeringer

  • Petaluma

    47 Sixth Street, 94952, Petaluma

Spørgsmål